Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinin ikinci sezonu, ilk sezonundan çok daha iddialı olabilir!

Adım Farah dizisinin ikinci sezonu, ilk sezonundan çok daha iddialı olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Adım Farah dizisi başarılı bir proje olarak öne çıktı. Dizinin reytingleri her ne kadar ortalamanın üzerinde çok iyi sonuçlar olmasa bile, yine de güçlü bir izleyici ilgisinin olduğunu yansıtıyordu. Sezonun en iyi çıkış yapan işlerinden birisi olması beklenen Adım Farah, ilk döneminde bunu tam olarak başaramadı ama çok dikkat çektiği de bir gerçek.

Adım Farah’ın başrollerinde yer alan Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin enerjisi ve ortaya koydukları sinerji de dizinin yurt dışına yayılma sürecinde çok etkili oldu. Adım Farah, Türkiye’de reytingler noktasında çok parlak bir noktada olmasa bile, sosyal medya ortamında oluşturduğu müthiş etkileşim dalgası ile adından sık sık konuşturdu.

Dizinin ilk sezonu 14 bölüm olarak tamamlandı ve ekip yaz arası verdi. 2,5 ay kadar sonra yeniden bir araya gelecek olan dizinin ekibi, ikinci sezonda çok daha etkili bir proje ortaya koyacak. Bu konuda Engin Akyürek’in sözleri önem taşıyor.

Tahir Lekesiz olarak izleyicilerin kalbini kazanan oyuncu, kendisi açısından projenin çok başarılı geçtiğini şu sözlerle anlattı:

“Sezon finali yaptık, sezona devam edeceğiz. Ben kendi adıma çok mutluyum, umarım seyirci de mutludur. Seyirci ile de güzel bir ilişkimiz oldu bence. Hikayesiyle olsun, farklı bir şey olduğunu düşünüyorum. Sezona da bence iyi ve güzel bir hikaye ile devam edeceğiz.”

Adım Farah dizisinin ikinci sezonu, ilk sezonundan çok daha iddialı olabilir! 7

İkinci sezon için güzel bir hikaye ile yola devam edeceklerini söylerken, dizide bir dönüşüm olacağı mesajını da veren Engin Akyürek, Adım Farah’ta önemli değişimler yaşanacağını şu sözlerle ortaya koydu:

“Bence önümüzdeki sezon çok daha farklı ve çok daha iyi bir iş izleyeceksiniz. Hikaye ile ilgili tam detayları ve dönüşümü bilmiyorum.”

Partneri Demet Özdemir’i her fırsatta öven ünlü oyuncu, Farah karakterini de başarıyla canlandırdığını ifade etti.

Engin Akyürek, “Demet ile çalışmaktan çok mutluyum, iyi bir enerji yakaladık bence işte. O da bence işe yansıyor. Demet işi iyi yapan, Farah’ı da bence çok iyi oynuyor” diye konuştu.

Ünlü oyuncu Zamansız isimli kitabının tanıtımları ile geçireceği yaz döneminde bir süre tatil de yapmayı planlıyor. Ancak Engin Akyürek’in önceliğinde kitabı ve dizinin ikinci sezonu var.

Oyuncu, “Yaz tatili planlarım olacak, kitapla ilgili imza süreci olabilir. Kitap ile uğraşıp çok da zaten tatil süreci yok, çok kısa zamanda diziye başlayacağız. Tatil de yapacağım tabii ki” diye konuştu.