Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisi fanları çok sevinecek! Erkan Meriç, günlük bir başka dizide oynayacak!

Adını Sen Koy dizisi fanları çok sevinecek! Erkan Meriç, günlük bir başka dizide oynayacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Günlük bir dizi olan ve TRT ekranlarında başlayan Adını Sen Koy dizisinde Hazal Subaşı ve Erkan Meriç başrolde yer alıyordu. Henüz çok tanınmayan bu iki isim, milyonlarca insanı ekrana bağlayan günlük bir dizi ile kariyerlerinde önemli bir çıkış yaşadılar. 4 sezon yayınlanan dizi, daha sonra Star TV ve Tv8’e geçmişti.

Subaşı ve Meriç, bu diziyle birbirlerine çok yakıştırılırken, bir süre sonra beraber oldukları da öğrenilmişti. İki oyuncu, o dönem nişanlandıkları haberleriyle de sosyal medyada çok konuşuldular. Adını Sen Koy’un fanları, çok sevdikleri iki ismin evlilik kararına sevinmişti. Diziden ayrılarak kariyerinde başka bir çıkış yakalamak isteyen Hazal Subaşı’nın ardından Erkan Meriç de ayrıldı. Bunun üzerine dizi başka isimlerle devam etti.

Hazal Subaşı, Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisi ile prime time kuşağında yer almaya başladı. Ardından Halka, Bizi Ayıran Çizgi, Çukur ve en son da halen devam eden Kasaba Doktoru geldi. Başarılı performansı ile giderek daha çok tanınan Subaşı gibi Erkan Meriç de yeni bir yola çıktı.

Adını Sen Koy dizisi fanları çok sevinecek! Erkan Meriç, günlük bir başka dizide oynayacak! 8

Meriç, günlük dizi Adını Sen Koy’un ardından Savaşçı dizisinde Astsubay Bektaş Subaşı olarak yer aldı ve bu rolüyle de çok sevildi. Ardından Erkan Meriç, Fox TV’nin Gülümse Kaderine dizisinde rol almaya başladı. Ancak dizinin reytingleri düşük gelince kanal final kararı aldı ve 5. bölümde dizi veda etti. Ancak dizi kısa sürse de psikopat bir karakter olan Fırat’a hayat veren Erkan Meriç’in oyunculuğu büyük dikkat çekti…

Adını Sen Koy dizisi fanları çok sevinecek! Erkan Meriç, günlük bir başka dizide oynayacak! 9

Erkan Meriç hayranları için güzel haber ise bir süre önce geldi! Üstelik kendisini günlük dizide görmek isteyenler için de büyük sürpriz oldu! Meriç, tv8’de yayınlanacak olan Yazgı isimli günlük bir dizide rol almaya hazırlanıyor. Oyuncuya dizide partner olarak Yağmur Öztürk’ün eşlik edeceği konuşuluyor.

Günlük dizi ile tanınan ve ardından prime time dizilerde rol almaya başlayan Erkan Meriç’in yeniden bir günlük diziye dönecek olması, muhtemelen en çok Adını Sen Koy ile kendisini çok seven izleyenler tarafından sevinçle karşılanmakta…