Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisinin başrolleri değişiyor… Yeni karakterler geliyor! İzleyici şokta!

Adını Sen Koy dizisinin başrolleri değişiyor… Yeni karakterler geliyor! İzleyici şokta!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TRT1 ekranlarında ekran hayatına başlayan Adını Sen Koy dizisi, geçtiğimiz yıl TRT ile anlaşamayınca Star TV’ye geçmişti.

Zehra ve Ömer karakterlerini oynayan Hazal Subaşı ve Erkan Meriç’i birbirlerine çok yakıştıran izleyiciler, sürekli olarak sosyal medyada dile getiriyorlardı.

Subaşı ve Meriç’e sosyal medyadan mesajlar yollayan dizinin takipçilerinin bu istekleri gerçek olmuş ve ikilinin birlikte oldukları öğrenilmişti.

Zehra ve Ömer olarak birbirlerine çok yakışan partnerlerin birliktelikleri izleyenleri de mutlu etti.

Sezon arası veren diziyle ilgili gelen son haber ise izleyiciyi adeta şoka uğrattı.

Erkan Meriç ve Hazal Subaşı’nın artık daha farklı projelerde yer almak istemeleri ve kariyer planlaması yaparak Adını Sen Koy’dan ayrılma kararları, dizinin takipçilerini çok şaşırttı.

DETAYLAR VİDEODA:

İlk başta iki oyuncudan birinin ayrılması bekleniyordu ancak ikisi birden ayrıldı.

Yapımcılığını Karamel Yapım’ın üstlendiği diziden iki başrol oyuncusunun ayrılmasıyla yeni sezonda nasıl bir süreç işleyecek izleyici için büyük merak konusu oldu.

Sosyal medyada haberi alır almaz büyük şaşkınlık yaşayan izleyiciler, yaptıkları değerlendirmede, Zehra ve Ömer olarak çok sevdikleri oyuncuların diziden ayrılmasından dolayı üzgünler.

Ancak Hazal Subaşı ve Erkan Meriç’in birlikte mutlu olmalarını dileyerek başka dizilerde görmek için sabırsızlandıklarını da dile getirmeye başladılar.

Adını Sen Koy dizisinin başrolleri değişiyor... Yeni karakterler geliyor! İzleyici şokta! 7

Bu arada diziye Zehra ve Ömer’i oynayacak başka oyuncuların dahil olacağı ve bunun yanında hikayede farklılıklar yaşanacağı da söylenmekte.

2 yeni başrol oyuncusunun yanında 3 kadın ve 3 erkek olmak üzere yeni karakterler de diziye dahil olacak. Böylece yeni sezona Adın Sen Koy, bambaşka isimler, farklı hikayelerle devam edecek. Oyuncuların isimlerinin ise netleşmediği gündemde.

Sosyal medyada hala Erkan Meriç ve Hazal Subaşı’nın diziden ayrıldığına inanmayanlar, ikiliden açıklama bekliyorlar.

Bakın dizinin takipçileri haberi alır almaz neler söylediler:

-bey herşeyin hayırlısı olsun sizin için ama bu dizi böyle bitmemeliydi zehöm aşkı efsaneydi öylede kaldı bi çolukçoçuğa karıştığınızı göremedik ama hazer olarak görürüz ve hazer olarak efsane olursunuz birbirinizden ayrılmayın yeter napalım bizde üzüldüğümüzle kalıcaz ?ama başka projelerde bir görmek dileğiyle sizi#hazalsubasii?#erkanmrc

-YOLUNUZ BAHTINIZ ACIK BERABER OLSUN HEP DEGERINIZ ÖNEMINIZI EN IYI SEKILDE ALDINIZ YERLERDE CALISIN GELEN TEKLIFLERI KABUL EDILCEK YENI PROJELERDE YER ALICAKSINIZ TAMAM ALIN AMA AYRI ASLA BERABER YINE YANA YANA OLMANIS DILEYIGLE HAZERIM LÜTFEN NE OLURSA OLSUN HER KOSULDA BERABER GÖRMEK ISTIYORUZ SIZI HAZER AILESI OLARAK ?

-Bir açıklama bekliyoruz en azından acı da olsa gerçeği sizden duyalim

-@erkanmrc @hazalsubasii lütfen ilk açıklamayı siz yapın herkesten bi ses çıkıyo bekliyoruz en kisa zamanda bi açıklama yapın?

-Aşk ailesi adını sen koyda artık hazer yokmuş çok kötüyüm fanlar olarak bişey yapalım zehömün hikayesi yarım kalmasın lütfen

-Erkan bey lütfen bir aciklama yapın sizi 2 yıl boyunca izledik destek verdik programa çıkardık bunu bize açıkça soylemelisiniz diziye devam mi tamam mı lütfen bunu hak ettiğimizi düşünüyorum

ERKAN MERİÇ VE HAZAL SUBAŞI ADINI SEN KOY’DAN AYRILARAK DOĞRU MU YAPTI?
DETAYLAR VİDEODA….