Ana sayfa Dizi Haberleri Dilek Taşı dizisi için gün değişikliği son şans anlamına da gelebilir!

Dilek Taşı dizisi için gün değişikliği son şans anlamına da gelebilir!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında sezon başından bu yana perşembe akşamları izleyicilerle buluşan Dilek Taşı dizisi ilk başladığı dönemde çok iyi reytingler alarak büyük ilgi görmüştü.

Ancak haftalar geçtikçe dizinin kaliteli hikayesine ve güçlü oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerde ciddi anlamda kayıplar yaşadığına şahitlik ettik.

Kanal D’nin reytinglerin çok düşmesi sonrasında dizi için nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyordu. İşte tam da bu bekleme sürecinde Dilek Taşı dizisinin artık perşembe akşamları yayınlanmayacağı, gün değiştirdiği ortaya çıktı.

Dilek Taşı yeni gününde yeni bölümü son şanslarını kullanacak. Dizi, 25 Ekim Çarşamba gününden itibaren her çarşamba akşamı seyircisi ile buluşacak.

Duygu yüklü hikayesi ve göz dolduran oyuncu kadrosu ile ekrana gelen Dilek Taşı’nın yeni gününde yeniden reytinglerde iyi sonuçlar alıp alamayacağı da merak konusu oldu.

Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi dikkat çeken başrol oyuncularının yanı sıra kadrosunda dikkat çeken isimler bulunan dizinin reytinglerde bir anda çöküş yaşaması büyük şaşkınlığa neden oldu.

Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılma gibi isimler diziye önemli katkılar yapıyor.

Dizi sezonun en ilginç projelerinden birisi olarak tarif edilirken, şimdilerde gün değiştirerek yayında kalma çabası ile dikkatleri çekiyor.

Dilek Taşı dizisinin yayınlanacak olan 7. yeni bölümünde dikkat çekici gelişmeler yaşanacak. Peki neler olacak? İşte detaylar:

Ömer, Figen’e Cemre’nin böbreği için köşke getirildiği gerçeğini anlatır. Figen bu gerçeğin arkasından ne yapacağını bilemez haldedir. Macide ile yüzleşmeye karar verir… Figen Cemre’yi kurtarabilmek için ne yapacak? Macide ise ortaya çıkan bu sırrın ardından Sinan’ı nasıl kurtaracaktır? Diğer taraftan Kenan ve Sevda’nın öpüştüğüne şahit olan Asuman bu gerçeği Figen’e söyleyecek mi? Mustafa ise farkında olmadan Figen’i de kendisi ile birlikte geri dönüşü olmayan büyük bir tehlikenin içine atar… Figen ve Mustafa nasıl bir tehlikenin içine düşecek?

Dilek Taşı, duygu yüklü yeni bölümü ile 25 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…