Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı yeni dizisinden ve rolünden memnun, hayranları daha da çok memnun!

Hazal Subaşı yeni dizisinden ve rolünden memnun, hayranları daha da çok memnun!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hazal Subaşı’nın yeniden televizyon ekranına güçlü bir dram dizisi ile dönüş yapmasından hayranları büyük memnuniyet duyuyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Dilek Taşı isimli yeni Kanal D dizisinde Figer karakterini canlandıran oyuncuya yoğun bir ilgi olması dikkatlerden kaçmadı.

Dilek Taşı dizisi geçtiğimiz perşembe akşamı izleyicilerle buluştu ve ilk bölümün ardından ekibe övgü dolu yorumlarla çok sayıda takdir mesajı geldi. Sosyal medyada kısa sürede binlerce kişi Dilek Taşı dizisini konuşmaya başlarken, Figen karakteri ile hikayenin başrolünde yer alan Hazal Subaşı’nın hayranları da projenin başarısından memnun kaldı.

Dilek Taşı dizisi ilk bölüm reytingleri ile de iyi bir ekran başlangıcı yaparken, güzelliği ile göz dolduran Hazal Subaşı, yine izleyenlerin yüreğini sızlatacak etkileyici bir hikayenin parçası olmaktan çok memnun.

Oyuncu, izleyicilerden güzel geri dönüşler aldıklarını belirterek şunları söyledi:

Aylar önce senaryoyu ve genel hikayeyi ilk okuduğum andan beri çok iyi bir proje olacağını düşündüm. Hikaye çok güçlü ve mutlulukla, heyecanla projeye dahil oldum. 1980’ler okumayı, izlemeyi çok sevdiğim bir dönemi Türkiye’nin. Her sahnesinden, hazırlık sürecinden, sette geçen vakitten, her anından çok keyif aldığım bir işin içinde olmak harika hissettiriyor.

Şu an her şey çok güzel ilerliyor. Gelen tepkiler bizi çok mutlu etti. Uzun zamandır hepimizin izlemeyi beklediği, özlediği tatta bir iş geliyor. Süreçten ve geri dönüşlerden çok memnunuz.”

Bir aile dramını ortaya koyan, aynı zamanda bir baba ile kızının hikayesi olarak izleyicileri 1980’li yıllara götüren Dilek Taşı dizisi, birçok kişinin gözyaşları akıtmasına neden oldu.

Güçlü bir duygusu bulunan dizi için büyük emek verildiğinden bahseden Hazal Subaşı, her ayrıntıya dikkat ettiklerini şu sözlerle ortaya koydu:

“Duygusu çok güçlü ve izleyenlerin hemen duygusuna girebileceği bir iş Dilek Taşı. Sadece ilk bölüm değil diğer bölümlerde de aynı şekilde. Çok emek verilmiş her ayrıntı üzerine çok düşünülmüş bir proje. Yönetmenlerimiz, ekip, oyuncu kadrosu herkes işini çok severek ve özenle yapıyor. Umuyoruz ki ilerleyen süreçte daha da güzel geri dönüşler alacağız.”