Ana sayfa Dizi Fragmanları Adını Sen Koy dizisinin yeni fragmanı yayınlandı! İzleyiciler ise her şeye tepkiliydi!

Adını Sen Koy dizisinin yeni fragmanı yayınlandı! İzleyiciler ise her şeye tepkiliydi!

tarafından ker_def

Adını Sen Koy, 19 Eylül 2016 itibariyle yayın hayatına başlamış günlük dizidir. Bu tarihten itibaren her gün yayınlanarak TRT’nin uzun soluklu dizileri arasında yer almayı başarmıştır. Dizi, hafta içi her gün saat 17.10’da TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Dizi sonraki sezon ise Star TV’ye geçti ve burada yolculuğuna devam etti.

2018 yılı yaz ayında ise Erkan Meriç ve Hazal Subaşı, farklı projelerde yer almak için diziden ayrıldı.

Yeni sezonda Adın Sen Koy dizisinin başrolünde yeni oyuncuları izleyeceğiz. 19 Eylül’de Star TV ekranında başlayacak olan yeni sezon öncesi dizide önemli değişiklikler olduğunu fragmanlardan anlayabiliyoruz.

Ancak bu değişikler dizinin hayranlarını hiç memnun etmedi. Hazal Subaşı ve Erkan Meriç’in gitmesinden sonra dizinin final yapması gerektiğini düşünen izleyiciler, fragman için yazdıkları yorumlarda çoğunlukla olumsuz ifadeler ve eleştirilerde bulundu.

Videoda da Adını Sen Koy’un yeni fragmanı bulunuyor.

Adını Sen Koy konusu ise anlaşmalı bir evliliği ve bu evliliğin hem tarafları, hem de ailelerini nasıl etkilediğidir. Dizinin teması ise aşk ve dram türünde ilerlemekte. Şimdiden büyük hayran kitlelerine ulaşmayı başarmış olan Adını Sen Koy oyuncuları ise Erkan Meriç, Hazal Subaşı, Ezgi Baran, Fatma Karanfil ve Musab Ekici gibi önemli isimlerdir.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise daha önce Oğul, Alev Alev, Aşkın Bedeli ve Alın Yazısı gibi yapımlardan da tanıdığımız Atilla Cengiz’in yanı sıra, Irmak Çengel ve Gül Güzelkaya gibi isimler de bulunmaktadır. Yapım Firması Birsel Film olmak üzere yapımı Sevgi Birsel ve Nazmiye Yılmaz, senaryosu ise Başak Yazı Odası ve Nazmiye Yılmaz tarafından oluşturulmuştur.

“Aşık ruh karanlık ve soğuk iklimde yaşar. Isı da ışık da hep bir adım ötede, sevdiğinin ellerindedir. Aşk birbirlerine doğru sürüklenen iki kalbin bir türlü birleşememesi, yaklaşmaya çalışırken uzağa, hep uzağa düşmesidir…”

Karakterleri gece ile gündüz kadar farklı, dünyaları siyahla beyaz kadar ayrı iki gencin Ömer ve Zehra’nın hikayesi de imkansız bir iklimde yeşerecektir. Gösterdikleri büyük dirence ve tüm olmazlara rağmen…

Ömer altı aylık ömrü kalan kardeşinin mutluluğu için hiç beklemediği anda mecburi bir oyunun içinde bulur kendini… Bambaşka bir dünyadan gelen Zehra ile evlenmek zorundadır. Altı aylık sözleşmeli, formalite bir evlilik yapacak, bunun için Zehra’ya istediği parayı ödeyecek, onun altı ayını satın alacaktır.

Adını Sen Koy Konusu:

Adını Sen Koy, ülkenin zengin ailelerinden birinde geçen hikayelerden. Bir konak hayatına sahip olan aile, her zaman için lüks bir yaşantıya sahip olmuş ve genel olarak herhangi bir eksiklik hissetmemiştir. Bununla birlikte aile içindeki bazı durumlar, Ömer ve ailesinin bildiğimiz aile bağlarına sahip olmasını engellemiştir. Ömer’in annesi eşini bir başka erkekle aldatmıştır. Bu sebeple hem eşini hem de ailesini bir başka erkekle terk etmiş, aile içinde büyük yaralara sebep olmuştur. Ömer de bu nedenle kadın – erkek ilişkilerine pek önem vermez ve işine aşık bir karakter olarak hayatını şekillendirir. İşine aşık olması, Ömer’i mesleğinde çok başarılı ve kariyerli bir kişi haline getirir. İş hayatında pek çok ödül kazanmış, bu nedenle işine çok daha sıkı bir şekilde sarılmıştır. Ömer kız kardeşi Ayşe’ye çok önem verir. Özellikle onun incinmesini hiç istemez ve bu nedenle de her zaman kız kardeşini koruyup kollar. Nitekim Ayşe’nin severek evlendiği ve kızının babası olan Nihat’ı da sevmemesine rağmen yanında tutar, Nihat’ın yaptıklarını kısmen de olsa kardeşinden gizler ve kız kardeşinin huzurunun bozulmaması için elinden gelen her şeyi yapar.

Adını Sen Koy konusunu daha net olarak ele almak gerekirse; Ömer’in kız kardeşi Ayşe, kronik bir hastalığa sahiptir. Daha önce bu hastalığı yoğun ve zorlu geçen bir tedavi sürecinin ardından atlatmayı başarmış, tekrar hayata tutunmuştur. Ancak bu sefer durum böyle değildir. Ayşe’yi muayene eden doktorlar Ayşe’nin 6 aylık bir ömrünün kaldığını Ömer’e ifade ederler. Bu nedenden ötürü Ömer’in hayatı kararır, bu 6 aylık süreçte kız kardeşinin mutluluğu için ne isterse yapmaya karar verir. Ayşe, mutlu bir evliliğe sahip olduğundan kadın – erkek ilişkilerine hiç inanmayan abisinin de evlenmesini ve kendisine bir yuva kurmasını çok istemektedir. Dolayısıyla bu isteğini abisine tekrar tekrar iletir. Kardeşini kırmak istemeyen Ömer de bu isteği kabul eder. Babası çok zor durumda olan ve kısa zamanda paraya ihtiyacı olan Zehra ile tanışırlar. Zehra, Ömer’in aksine çok daha insancıl bir karakterdir fakat iki taraf da bu tür farklılıkları pek önemsemez. Netice olarak karşılıklı anlaşma sonucu Ömer ve Zehra 6 aylık bir evlilik yapmaya karar verirler. Bu dönemde ise zaman içinde birbirlerini tanıyıp çeşitli yönlerinden hoşlanmaya başlarlar. Fakat ikisinin de inatçı karakteri, bu yakınlaşmalara pek izin vermemektedir.