Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy ile başlayan Hazal Subaşı’nın kariyer yolculuğunda yeni adım!

Adını Sen Koy ile başlayan Hazal Subaşı’nın kariyer yolculuğunda yeni adım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranının şanslı olarak kabul edilebilecek isimlerinden birisi de Hazal Subaşı… Adını Sen Koy isimli çok sevilen günlük bir dizi ile izleyicilerin kalbine giren Hazal Subaşı, canlandırdığı Zehra karakteri ile uzun süre ekranda yerini almıştı.

Oyunculuk kariyerinde üst üste yer aldığı projelerle dikkat çeken Hazal Subaşı, Bir Umut Yeter isimli diziyle ana akım medyada ilk kez 2018 yılında göründü… Bu dizi kısa süreli oldu ama Hazal Subaşı’nın yükselişinde önemli bir kilometre taşı olarak yer aldı.

Subaşı, 2019 yılında Halka dizisiyle birlikte TRT1 ekranında izleyicilerle Bahar karakteri ile buluştu. Dizide sergilediği güçlü oyunculuk sayesinde daha da dikkat çeken genç oyuncu, kendisine asıl ünü getirecek olan Çukur dizisine katılarak da büyük bir adım attı.

Çukur dizisinde uzun süre Nehir karakteri ile ekranda kalan, geniş kitleler tarafından beğeni toplayan ve güzelliği ile de hayranlarını mest eden Hazal Subaşı, önceki hafta bu diziden de ayrıldı.

Çukur’dan sonra bir süre dinlenmesi beklenen oyuncu, yeni bir dizi bombası daha patlattı. Zalim İstanbul ile öne çıkan ve İyi Günde Kötü Günde dizisinde şanssızlık yaşayan Ozan Dolunay ile birlikte Hazal Subaşı yeni bir yolculuğa çıkıyor.

Subaşı ve Dolunay, Gain isimli platformda yayınlanacak olan Bizi Ayıran Çizgi isimli yeni dizinin hazırlıklarını yapıyor. Yapımın 15 Şubat’ta sete çıkmasının planlandığı da gelen bilgiler arasında.