Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine 3 yeni oyuncu daha katıldı!

Kırmızı Oda dizisine 3 yeni oyuncu daha katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Kırmızı Oda dizisinde yeni hikayeler, yeni olaylar izleyicileri bekliyor. 5 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan 23. yeni bölümde yeni isimlerle karışlaşacaksınız.

Boncuk karakterinde Burcu Biricik’in rolünün devam ettiği görülürken, bu hafta son kez izleyici ile buluşması bekleniyor. Kumru karakterinde ise Aslıhan Gürbüz hikayede yerini almaya devam edecek.Geçen hafta Sadi karakteri ile Kırmızı Oda’ya giriş yapan Erkan Petekkaya da bir süre izleyicilerle birlikte olacak.

Kırmızı Oda dizisinin 23. yeni bölümünün yeni isimleri ise Pınar Deniz, Gökhan Yıkılkan ve Fatih Hürkan olacak… Bu 3 isim de tek bir hikayenin öznesi olarak dizide bulunacaklar.

Kırmızı Oda dizisine 3 yeni oyuncu daha katıldı! 8

Kliniğe çift terapisi için gelen Nazlı (Pınar Deniz) ve Recai’nin (Gökhan Yıkılkan) evliliklerine farklı bakış açıları Doktor Hanım’ı şaşırtırken, Nazlı, Doktor Hanım’dan evliliğini kurtarmasını isteyecek.

Pınar Deniz’in canlandıracağı Nazlı’nın babası Ömer karakterine ise Fatih Hürkan hayat verecek.

Kırmızı Oda dizisine 3 yeni oyuncu daha katıldı! 9

1990’lı yıllardan itibaren oyunculuk yapan ve birçok projede yer alan Fatih Hürkan, uzun süredir izleyicilerle ekranda buluşmuyordu. Kaçak, Sungurlar ve İncir Ağacı gibi yapımlarda yer alan oyuncu, birçok farklı yapımda da görev aldı.

Yeni hikaye ile birlikte Kırmızı Oda dizisi daha da renklenecek gibi duruyor.

İşte 5 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan dizinin 23.bölüm fragmanı: