Ana sayfa Dizi Fragmanları Af ihtimali sinirleri bozdu! Kaderimin Oyunu dizisinde izleyicileri rahatsız eden görüntü!

Af ihtimali sinirleri bozdu! Kaderimin Oyunu dizisinde izleyicileri rahatsız eden görüntü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kaderimin Oyunu dizisinin 8. yeni bölümünü 11 Şubat akşamı izleyebilirsiniz. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin düşmekte olan reytinglerinin yeni bölümde toparlanması bekleniyor.

Dram hikayesi ile öne çıkan Kaderimin Oyunu’nun sadık izleyicileri bir konudan endişeli. Senaristlerin Cemal ile Asiye karakterlerini yakınlaştırmakta olması rahatsızlık vermeye başladı.

Bir grup dizi hayranı, Asiye’nin kendisini terk eden Cemal’i affetmesini hiç istemiyor. Bu nedenle de sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunan dizi izleyicileri, “Asiye eğer Cemal’i affederse ve yeniden birlikte olursa, bu bütün kadınlara yapılan büyük bir saygısızlık olur” diye yorumlar yapılıyor.

Af ihtimali sinirleri bozdu! Kaderimin Oyunu dizisinde izleyicileri rahatsız eden görüntü! 61

Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye ile Cemal’in yeniden birlikte olmasını isteyenler de var ama daha çok buna karşı çıkan ve Mahir ile Asiye’nin yola devam etmesini isteyen bir izleyici kitlesi bulunuyor..

Asiye’nin Mahir’in kıymetini bilmesi gerektiğini ve kendisini terk eden adama geri dönerek izleyenlere kötü örnek olmamasını isteyen dizi hayranları, senaristlere de bu yorumları ile mesaj yolluyor.

Cemal ile evli olan Helin karakterine de yazık olduğunu dile getiren izleyiciler, “Cemal hem Asiye’yi seviyor hem de Helin’i idare etmeye çalışıyor. Yazıklar olsun” diye itirazda bulunuyor.

Bakalım Kaderimin Oyunu dizisinin 8. yeni bölümünde neler yaşanacak? Fragmanda bazı detayları bulabilirsiniz.