Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yalnız Kurt’un Sare’si olarak fırtına gibi esen Damla Colbay bir mucize bekliyor!

Yalnız Kurt’un Sare’si olarak fırtına gibi esen Damla Colbay bir mucize bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalnız Kurt isimli dizide Esra karakteri ile ilk bölümde yer alan Damla Colbay, bu karakterin ölmesinin ardından onun ikiz kardeşi Sare olarak hikayeye devam ediyor… İstihbarat ajanı olan ve Altay Kurtoğlu ile de ablasının intikamını almak için birlikte çalışan Sare karakterinde oyuncunun gayet başarılı bir iş çıkardığını görüyoruz.

Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile hayranlarının gönlünü kazanan oyuncu, yeni sezonda bu sefer aksiyon dolu bir dram yapımında yer almayı tercih etti. Ancak dizinin siyasi bir yanı da var. Türkiye’nin yakın döneminde yaşanan olayların iç yüzünü ekrana taşıma iddiasındaki Yalnız Kurt’un ilk iki bölümü çok ilgi çekti.

İzleyicilerin bu kadar çok ilgi göstermesinde alt mesajlar vermesi önem taşırken, Osman Sınav’ın dizinin yapımcısı olmasının da büyük bir etkisi var. Damla Colbay ile Hasan Denizyaran da usta yapımcının başrol oyuncuları olarak büyük bir fırsat yakalamış oldu.

Yalnız Kurt'un Sare'si olarak fırtına gibi esen Damla Colbay bir mucize bekliyor! 7

Damla Colbay kariyerinde böyle önemli bir diziyle hayranlarının karşısında önemli bir sınav verirken, 30 yaşına girecek olmanın da heyecanını yaşıyor. 14 Ocak 1993 doğumlu oyuncu, gelecek yıl 30. yaşından gün alacak. Hürriyet gazetesindeki röportajında “Çocukluğumdan beri 30 yaşıma girmek en büyük hayallerimdendi. Beni hep büyük bir sürpriz beklediğine inanıyordum” diyen Damla Colbay çok heyecanlı.

Bu hayali gerçekleşecek mi ve nasıl bir sürpriz yaşayacak? İşte bu sorulara soran oyuncu, ” Son 1 yılım kaldı. Artık ne gelecekse evrenin sürprizlerine açığız, gelsin” diyerek de gelecek yıl güzel şeyler olmasını arzu ediyor.

Hayatının normal bir akışta ilerlediğini anlatan güzel oyuncu, “Mesleğimde iyi hissettiğim bir projenin içindeyim, güzel giden bir ilişkim var, sağlıklıyım” diyerek de hayatında her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Daha önce bir röportajında aşkta şuurunu hiç kaybetmediğini söyleyen oyuncu, şimdi ise büyük bir laf söylediğini düşünüyor. Damla Colbay, “Büyük konuşmuşum. Şu an iyi bir ilişkim var, bunun kontrol edilebilir bir şey olmadığını öğrendim. Asıl güzel olan şey de buymuş” dedi.