Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk 26. bölümde Kerem, Ayşe’den ne gizliyor? Ön izleme yayınlandı!

Afili Aşk 26. bölümde Kerem, Ayşe’den ne gizliyor? Ön izleme yayınlandı!

tarafından ker_def

Afili Aşk dizisinin yeni bölümü izleyicilerle 11 Aralık Çarşamba günü buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. 26. bölümden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Eğlenceli bir sahne sizleri bekliyor. Videodan izleyebilirsiniz.

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Kerem, Ayşe’den ne gizliyor? Ayşe, onun yeni taktiğini fark edecek mi? İşte bu sahnenin detayları ön izlemede bulunuyor.

30. yaş gününü sette arkadaşları ile birlikte kutlayan Burcu Özberk ile partneri Çağlar Ertuğrul’un başarılı performansında Afili Aşk yeni bölümde de izleyicileri ekrana bağlayacak.

Peki 26.bölümde başka neler olacak? İşte detaylar: Kerem ve Ayşe o gece adeta kendi masallarının içine sürüklenmiş. Bir kez daha aşklarının önüne kimsenin duramayacağını ispatlamışlardır. İki âşık, Yelda’ya büyük bir ders verir. Yelda bu savaşta kaybeden taraf olduğunu kabul edecek midir?

Öte yandan Muhsin’in geçmişte yaptıkları bir gölge gibi onları takip eder. Kerem bu geçmişin stresiyle baş etmeye çalışır. Ayşe ise Kerem’in yaşadığı stresin iş ile ilgili olduğu düşüncesine kapılır. Hem Kerem hem de şirketteki çalışanlara motivasyon günü düzenler. Modamu’da motivasyon günü, büyük sürprizlere ve şüphelere sebep olur.

Şirkete gelen eğitim koçu ‘’güven’’ üzerine testler yapar ve Kerem bu testlerde sınıfta kalır. Kerem Ayşe’nin radarına takılmıştır bir kere, artık gözü Kerem’in üstündedir. Üstüne bir de Kerem ve Volkan’a sürpriz bir arkadaş ziyaretiyle gündeme gelen bekarlığa veda partisi işleri daha çok karıştıracaktır.

Afili Aşk yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!