Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk 27. bölüm ön izleme yayınlandı!

Afili Aşk 27. bölüm ön izleme yayınlandı!

tarafından ker_def

Afili Aşk 27. Bölüm Ön İzlemesi yayında! Kız arkadaşlarıyla gecelere akan Ayşe, Kerem ve arkadaşları tarafından baskına uğruyor! Videodan o anları izleyebilirsiniz. Peki Afili Aşk 27. bölümde başka neler yaşanacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kerem, Ayşe’nin içinde ukde kalan evlilik teklifi için yeni sürprizler hazırlamaya başlıyor! Yüz yıllardır süregelen kadın erkek arasındaki çatışma Kerem ve Ayşe’yi de karşı karşıya getirir.

Bekarlığa veda partisinden sonra ikili arasında başlayan inatlaşma büyür ve bütün şirketin dahil olduğu büyük bir düelloya dönüşür. Evlendikten sonra “kadınlar ne ister, erkekler ne ister” sorularının listeleri şirketteki kadın ve erkek çalışanlara sunulur. Bu mücadelenin kazananı kim olacak Ayşe mi, yoksa Kerem mi?

Bekarlığa veda partisinden sonra Ayşe ve Kerem arasında başlayan inatlaşma büyüyor ve bütün şirketin dahil olduğu büyük bir düelloya dönüşüyor!

Bütün bu zorlu günün ardından Kerem, Ayşe’nin içinde ukde kalan evlilik teklifi için yeni sürprizler hazırlamaya başlar. Bugüne kadar evlilik teklifinde pek başarılı olamayan Kerem, bu sefer bu planları gerçekleştirmeyi başarabilecek midir?

İki aşık her şeyi yoluna koyduklarını düşünürken Melahat’ın ilaçlarını ihmal etmesiyle tekrar kafası gidip gelmeye başlar. Sahte evliliği bilen Melahat, etrafta ne zaman patlayacağı belli olmayan saatli bomba gibi dolaşmaktadır.

Afili Aşk yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de!