Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem ve Ayşe sırlarını saklayabilecek mi?

Afili Aşk 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem ve Ayşe sırlarını saklayabilecek mi?

tarafından ker_def

3 Temmuz Çarşamba akşamı Kanal D ekranında yayınlanacak olan Afili Aşk 4. Bölüm Fragmanı paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Fragmandaki detaylara bakılırsa; Kerem ve Ayşe, Ayşe’nin ailesinin evinde kalınca ortalık karışıyor!

Kerem, Ayşe’yi sinirlendirmek için canla başla uğraşır. Fakat Ayşe tavrından ödün vermez. Evin ilaçlanması sonucunda bir gece dışarda kalmak zorunda kalan ikili Ayşe’nin ailesinden onlarda kalmaları yönünde baskı görür. Kerem her ne kadar orada kalmak istemese de bu davete evet demek zorunda kalır. Aynı odada kalan Ayşe ve Kerem sırlarını saklayabilecek mi?

Afili Aşk yeni bölümüyle çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de!

Yapım: ARC Film
Yapımcı: Fatih Enes Ömeroğlu
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün, Okşan Tavaslıoğlu
Görüntü Yönetmeni: Tahir Canlı
Sanat Yönetmeni: Tolga Coşkuntuna
Müzik: Aslı Demirer, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal

Oyuncular: Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin), Hira Su Yıldız (Buse)