Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizi oyuncularından veda pozu!

Afili Aşk dizi oyuncularından veda pozu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yaz aylarından bu yana devam etmekte olan Afili Aşk dizisinde Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk başrollerde yer aldı. İkilinin müthiş uyumu ve başarılı performansları ile dizi bugünlere kadar geldi. 38. bölümü ile 19 Mart Perşembe akşamı final yapan dizide Hülya karakterine hayat veren Asena Tuğal, veda pozunu paylaştı.

Tüm oyuncuların mutluluk içinde poz verdikleri on anlar dizi tarihine kaydedildi. Asena Tuğal, başından bu yana yapımda yer almaktan duyduğu keyfi mesajında paylaştı.

Afili Aşk dizi oyuncularından veda pozu! 7

Asena Tuğal mesajında şöyle yazdı: İlk çekim gününden son anına kadar mis gibi bir iş oldu. yapımcı şirketimiz Arc Film Yapım, değerli yönetmenlerim Serdar Gözelekli, Senem Zencir başta olmak üzere bütün reji, kostüm, makyaj, saç, ışık, ses, prodüksiyon ekibine, tanımasam da montaj mixaj masalarında sahnelerimizi güçlendirmek için uğraşan herkese, set arkasında emek veren bütün arkadaşlarıma…

Hülya karakterine çok keyifli sahneler yazan harika senaristlerimiz Barış ve İlker’e beni bu güzel ekipte bir araya getiren Tuncay Altunoğlu’na, en çok sahnemin olduğu Altan Erkekli, Neşe Baykent, Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul ve çok bir araya gelemesek de her sahnede ekran önünde ayrı arkasında ayrı güzel olan bütün oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ederim. İyi ki Afili Aşk.”