Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk dizisinde Ayşe ve Kerem’in ayrıldıkları yetmedi, şimdi de başka sorunlar çıktı!

Afili Aşk dizisinde Ayşe ve Kerem’in ayrıldıkları yetmedi, şimdi de başka sorunlar çıktı!

tarafından ker_def

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı Afili Aşk dizisinin 32. yeni bölümü 5 Şubat Çarşamba günü ekrandaki yerini alacak. Dizide geçtiğimiz hafta Ayşe ve Kerem’in ayrılığı dikkat çekmişti. Bu ayrılık diziye reyting getirdi ve totalde dizinin yükselişi önemli bir umut işareti oldu.

Afili Aşk 32. bölümü de heyecanla bekleniyor. Ayşe ve Kerem yollarının ayrılmasıyla hayatlarına başka insanlar almaya karar veriyor!

Boşanma sonrası kendilerine yeni bir hayat kuran Ayşe ve Kerem arasında sular durulmuyor. Ayşe’nin hayatına giren Ömer, Kerem’i epeyce kıskançlık krizlerine sokuyor. Ayşe’yi onunla gördükçe deliren Kerem bu durumun üstesinden gelebilmek için ise yol arkadaşı olarak Ceyda’yı seçiyor.

Ayşe, Ceyda ve Kerem’i bir arada görünce kendisine nispet yapıldığını düşünüyor. İkili arasında yeni bir tartışma yaşanıyor. Ayşe’nin kavga esnasında Kerem’e söylediği sözler ise beklenmedik şeylere yol açıyor. Kerem, yoluna Ceyda’yla mı devam edecek? Kerem’i karşısında gören Ceyda’nın tepkisi ne olacak?

Afili Aşk 32.bölümden 2.fragmanı videodan izleyebilirsiniz: