Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisi hayranları TRT’ye tepki gösteriyor ama bir gerçeği atlıyorlar!

Vuslat dizisi hayranları TRT’ye tepki gösteriyor ama bir gerçeği atlıyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Vuslat dizisi, düşük reytinglerine rağmen kanal tarafından bugünlere kadar taşındı… Hikayesiyle olsun, oyunculuk performanslarıyla olsun dizi gerçekten de özel bir yapımdı. Ancak TRT1, 44. bölüm ile birlikte Vuslat dizisinin final yapmasına karar verdi.

İşte bu karar Vuslat hayranlarını hem çok üzdü hem de TRT’ye bir öfke olarak döndü. Kamu yayıncısının Vuslat gibi müthiş bir hikayeye sahip diziyi bitirmesinin doğru olmadığını yazan hayranlar “TRT’yi farklı bilirdik. Meğer faydalı dizileri de harcıyabiliyormuş” diyerek eleştirilerde bulundu.

“Reytinglere kurban ettiniz” diyerek TRT’ye kızgınlıklarını ifade eden takipçiler, Tek Yürek dizisinin de benzer bir akıbete uğradığını da belirterek bu kararın yanlış olduğu yönünde fikrilerini beyan ettiler.

Vuslat hayranlarının aslında TRT’ye teşekkür etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Zira Vuslat gerçekten de özel bir kanalın kabul edemeyeceği düşüklükte reytinge sahip olmasına rağmen TRT1 tarafından 1 sezon daha sürmesi için büyük fırsat verildi. Vuslat dizisi hayranlarının Tek Yürek gibi kısa sürede ekrandan kalkmadığı için TRT’ye teşekkür etmesi gerekir.

6 bölüm sonra final yapacak olan dizinin 39.bölümünü 3 Şubat Pazartesi akşamı izleyebilirsiniz. 39. bölümden 2. fragman yayınlandı. Videodan detayları izleyebilirsiniz.