Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk neden final yapmadı, meselenin iç yüzü ortaya çıktı!

Afili Aşk neden final yapmadı, meselenin iç yüzü ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D diziler konusunda bir dönem üst üste şanssızlıklar yaşamıştı. Ancak son yıllarda bu şanssızlıklarını kırdığı ve iddialı projelerle dizi piyasasında yeniden yükseldiği görülüyor.

Afili Aşk da 2019 yılının yaz aylarına damgasını vurdu. Hatta Kanal D’yi uzunca bir süre sürükledi ve başarıdan başarıya koştu. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un müthiş uyumu da Afili Aşk’ın yükselişinde çok önemli bir etkendi…

Peki Kanal D gibi dizi işinde usta bir kanalın, reytingi iyice düşen Afili Aşk’ı haftalardır ekranda tutmasının, final yaptırmamasının sebebi neydi? Örneği Fox TV, Kurşun veya Ferhat ile Şirin gibi iddialı dizilerini Afili Aşk’tan daha iyi reyting almalarına rağmen bitirmekte hiç tereddüt etmemişti.

Kanal D, neden Afili Aşk’a bu kadar fırsat tanıdı işte meselenin iç yüzü Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’nun bugünkü yazısında ortaya çıktı.

Kanal D International Latin pazarı sorumlusu Mikaela Perez’in sözlerini köşesine taşıyan Sina Koloğlu, kanalın Afili Aşk’ın yurt dışı satışlarından çok umutlu olduğu mesajını verdi.

” ‘Afili Aşk’tan beklenti yüksek” işte yazıdaki bu ifade aslında Kanal D’nin Afili Aşk’ı hemen bitirmeyerek, yurt dışı satışlarından kar yapmayı amaçladığını anlatmaya yetiyor.