Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu ve Fatmagül’ün Suçu Ne dizileri 4 ülkede klasik haline geldi!

Aşk-ı Memnu ve Fatmagül’ün Suçu Ne dizileri 4 ülkede klasik haline geldi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan diziler arasında bazıları var ki sadece ülkemizde değil, birçok ülkede hayran kitlesine sahip. Bu dizilerden en ünlüleri de Fatmagül’ün Suçu Ne ve Aşk-ı Memnu… Bir de bunlara Fırtına dizisine ekleyebiliriz.

Kanal D’nin Latin pazarında büyük bir ağırlığı var. Bu da klasik olarak nitelendirilen dizilerin başarısının bir sonucu…. Şili, Arjantin, Ekvator ve Paraguay dört önemli ülke. Latin Amerika’nın bu dört ülkesinde 3 dizinin de birer klasik haline geldiğini biliyor musunuz?

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında Kanal D International Latin pazarı sorumlusu Mikaela Perez’in sözleri Produ isimli internet sitesindeki röportajından detaylara dikkat çekti.

Perez, 5 yıldır bu dizilerin Güney Amerika’da izlendiğine dikkat çekiyor ve bir de İspanya pazarından önemli bir bilgi aktarıyor. İspanyol piyasasının da artık Türk dizileri tarafından çevrelendiğini ifade eden Perez’in bu sözleri aslında dizilerimizin geleceğinin Orta Doğu’da değil Batı’da olduğunu anlatmaya yetiyor.