Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk ve Benim Adım Melek’in karşısına çok güçlü iki rakip geliyor!

Afili Aşk ve Benim Adım Melek’in karşısına çok güçlü iki rakip geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Analiz – Çarşamba akşamları televizyon ekranı adeta alev alacak. Atv, Sen Anlat Karadeniz dizisini 4.bölüm sonra (64.bölümde) final yaparak bitirecek.

Ancak asıl kıyamet ondan sonra kopacak. Çünkü sezonun en iddialı dizilerinden birisi olarak gösterilen Kuruluş Osman dizisi, Sen Anlat Karadeniz’den sonra Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkacak.

Fox TV’nin de Kurşun dizisini 23 Ekim’den itibaren yayınlamaya başlayacağı düşünülür ise, Çarşamba akşamları reyting yarışı çok çetin geçecek.

Afili Aşk ve Benim Adım Melek'in karşısına çok güçlü iki rakip geliyor! 8

Afilli Aşk ve Benim Adım Melek dizilerinin birbirlerine denk bir durumu var.Çarşamba günlerinin en çok izlenen dizisi olma konusunda iki yapım arasındaki yarış da artık yeni yapımlarla birlikte bozulacak.

Zira hem Kurşun hem de Kuruluş Osman sezonun en merakla beklenen yapımları arasında yer alıyor.

Dikkat çeken bir başka detay ise Diriliş Ertuğrul’un çarşamba günü yayınlandığı düşünülür ise izleyicilerde bir Engin Altan Düzyatan alışkanlığı var.Kurşun da işte bu yoldan yürüyecek.

Afili Aşk ve Benim Adım Melek'in karşısına çok güçlü iki rakip geliyor! 9

Ancak Diriliş Ertuğrul’un başarısı sonrasında Kuruluş Osman da yine Çarşamba günlerinin şansını kendine çekmeye çaba harcayacak.

Yani Afili Aşk ve Benim Adım Melek dizilerinin yeni yapımların gelişiyle birlikte reytinginin azalması muhtemel..

İlk sınav bu hafta… Bakalım Kurşun dizisi sezona nasıl başlayacak?