Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk’ta Ceyda’nın mutsuzluğu izleyicinin mutluluğu oldu!

Afili Aşk’ta Ceyda’nın mutsuzluğu izleyicinin mutluluğu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afili Aşk dizisinin 4 Aralık Çarşamba günü ekrana gelen bölümünde Ayşe ve Kerem’in romantik dansı herkesi mest etti. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerindeki dizinin 25.bölüm final sahnesi çok beğenildi. Ceyda ve Yelda’nın planı ters tepiyor ve Ayşe ve Kerem aşkı daha da alevleniyor! Zeynep Tuğçe Bayat’ın canlandırdığı Ceyda karakterinin 25. bölümde düştüğü durum izleyicileri çok mutlu etti.

Yelda, Ayşe ve Kerem’i ayırmak için yeni bir taktik deniyor. Kendini Yelda’ya sevdirmeye çalışan Ayşe ise koşulsuz şartsız o ne isterse yapmaya başlıyor. Bu durumu fırsat bilen Ceyda ve Yelda ise boş durmuyor. Yelda evinde düzenlenen davete Ceyda’yı da çağırıyor ve açılış valsini Kerem’le yapmasını istiyor. O akşam ise Ayşe’yi başka bir etkinliğe gönderiyor. Amacı Kerem ve Ceyda’nın yakınlaşması olan Yelda, ummadığı bir durumla karşı karşıya kalıyor.

Ayşe, olanları öğreniyor ve Kerem’i yalnız bırakmamak için sürpriz bir hamle yapıyor. Ayşe ve Kerem’in valsi ise geceye damga vuruyor! Ceyda’nın yüzünün o halini görenler ise bir hayli mutlu oldu.

Afili Aşk dizisinin finalindeki Kerem ve Ayşe’nin romantik valsini videodan izleyebilirsiniz. İzleyicilerin yorumları da haberimizin devamında.

Afili Aşk izleyicileri Ayşe’nin güzelliği ile adeta büyülendiklerini belirtiyor. Burcu Özberk’e izleyicilerden büyük bir sevgi ve ilginin olduğunu hemen hatırlatalım.

Vals sahnesinde Özberk’in zarafeti de dikkat çekiciydi.

25.bölümün en güzel sahnesinin bu vals olduğu fikrinde birleşen dizi takipçileri, Ayşe’nin Yelda’ya attığı bakışı da akıllarına yazdı.

Afili Aşk'ta Ceyda'nın mutsuzluğu izleyicinin mutluluğu oldu! 7

Bir izleyici, “Geceye güneş gibi doğan sahne” yorumunu yaptı.

Afili Aşk’taki vals sahnesini yaşlı gözlerle izleyen Ceyda’nın düştüğü durum da sevindirdi.

Bir izleyici, “Ceyda’nın yüzünün o halini görmek insana mutluluk veriyor” diye yazdı.