Ana sayfa Dizi Haberleri Rabia Soytürk ve Mustafa Mert Koç, Benim Adım Melek’te aşklarıyla gündem oldu!

Rabia Soytürk ve Mustafa Mert Koç, Benim Adım Melek’te aşklarıyla gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Benim Adım Melek dizisinde bir büyük aşk doğuyor! TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek, 11. bölümü ile 4 Aralık Çarşamba akşamı ekranda yerini aldı. Dizinin takipçileri Defne ve Ömer aşkına sarıldı. İkilinin daha çok sahnesinin olması da özellikle isteniyor… Defne ve Ömer aşkının duygusal sahnelerinin de izleyicileri bir hayli mutlu ettiğini yorumlardan anlayabilirsiniz.

Dizide Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Melek karakterinin kızı Defne’yi Rabia Soytürk oynuyor. Ömer karakterine hayat veren oyuncu ise Mustafa Mert Koç… İkilinin sahneleri dizinin gerilim ve dram dolu ortamında izleyiciler için adeta nefes alabildikleri güzel anları ortaya döküyor… 11. bölümde de Defne ve Ömer aşkının romantizmi izleyicileri etkiledi.

Serkan Kaya’nın Bir Bilebilsen isimli şarkısının yer aldığı bölümler de büyük beğeni ile izlendi. Şarkıyı seslendiren ise Mustafa Mert Koç. O anları videoda bulabilirsiniz.İzleyici yorumları ise haberimizin devamında.


Benim Adım Melek dizisinde Ömer ve Defne aşkına sarılan takipçiler, “Son yılların en uyumlu ve sempatik aşıkları, şarık da çok güzel olmuş” diye yorum yapmakta.

Dizinin bağımlısı olduklarını söyleyen izleyiciler, “Her bölüm ağlıyorum, yüreğimi dağlıyor ama seviyorum sizi” notu ile dikkat çekti

Defne ve Ömer çiftinin geçmişin kurbanı olmamasını dileyen izleyiciler, aşklarını uzun bölümler izlemek istiyor.

Mustafa Mert Koç’un sesi de izleyiciler tarafından bir hayli beğeni topladı.