Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu, final yapan dizisinin ardından duyguları iki kelimeye sığdı!

Afra Saraçoğlu, final yapan dizisinin ardından duyguları iki kelimeye sığdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların toplumsal mesaj verme noktasında en etkileyici dizisi olarak öne çıkan Öğretmen final yaparak hayranlarına veda etti. Dizinin 9. final bölümü 15 Kasım Pazar akşamı Fox TV’de yayınlandı. İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Şerif Erol’un başrolünde yer aldığı dizi, her bölümü ile adeta ders niteliğindeydi.

Birlik olmayı, hayatın zorluklarına karşı güçlü durmayı, kendi çıkarın için bir başkasının hayatıyla oynamamayı, bunun ne kadar hayati sonuçları olacağını anlatan dizi; erdemli, hakkaniyetli ve ahlaklı olma noktasında güçlü mesajlar sundu. Dizide Afra Saraçoğlu’nu da Gizem karakteri ile izledik.

İlker Kaleli’nin baskın bir rolde yer alması nedeniyle diğer başrol oyuncuları gibi Afra Saraçoğlu da çok öne çıkamadı. Ancak projeye renk kattı ve kendisi adına da çok önemli bir deneyim kazandı.

Öğretmen dizisinin finalinin ardından duygularını takipçileri ile instagram üzerinden paylaşan genç oyuncu, “Gurur duyuyorum… #öğretmen” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Saraçoğlu’nun duygularını ifade etme noktasında iki kelime bile hissiyatını anlatmaya yetti. İşte dizi ekibinin izleyicilere veda pozu:

Afra Saraçoğlu, final yapan dizisinin ardından duyguları iki kelimeye sığdı! 7