Ana sayfa Sosyal Medya İlker Kaleli’den final yapan Öğretmen dizisiyle ilgili çok sert mesaj

İlker Kaleli’den final yapan Öğretmen dizisiyle ilgili çok sert mesaj

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu İlker Kaleli, Poyraz Karayel’deki müthiş çıkışının ardından yeniden izleyicilerle Öğretmen dizisinde buluştu. Pandemiden hemen önce yayına başlayan ve Mart ayında da dizi setlerinde çalışmanın durması ile sekteye uğrayan Öğretmen dizisi, ikinci sezonu ile 6 ay sonra izleyicilerle yeniden buluşmuştu.

İlker Kaleli’nin Akif öğretmen olarak büyük bir ilgi gördüğü, hayranlarını da mest ettiği performansına veda ettik. Fox TV’nin dizisi 15 Kasım Pazar akşamı yayınlanan 9. bölümüyle birlikte final yaparak veda etti. Her ne kadar izleyiciler bu durumdan çok rahatsız olsa ve erken final yapıldığı, projenin daha devam etmesi gerektiğini yazsa da durum değişmedi.

İlker Kaleli de kendisine gösterilen bu sevgi ve ilgiye karşılık olarak, finalin ardından instagram hesabından bir veda mesajı paylaştı. Oyuncunun Akif Öğretmene hitaben yazdığı yazı bir hayli sertti.

İşte İker Kaleli’nin Öğretmen dizisinde de verilen toplumsal mesajların detayına indiği o sert veda mesajı:

“Teşekkürler Akif Hocam…

Bu kadar haksızlığın, edepsizliğin ve yüzsüzlüğün ortasında, dimdik, ne kadar güzel durdun…

Başından beri yanımızda olan seyircimize; yorumlarınızla, sesinizle daha iyi bir dünyayı hayal eden bu yolda buluştuğumuz ve paylaştığımız bütün duygular için teşekkürler…

Ayrıca her şeye rağmen, kendi hayatlarında iyiliğe inanan, bir şeyleri değiştirmek için savaşan, iyilik için bedel ödeyen, acı çeken, korkutmalara-sindirilmelere boyun eğmeyen ve onuruyla karanlığa meydan okuyan tüm sessiz ve isimsiz kahramanlara… Sonsuz teşekkürler…”