Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in pozları ayrı, açıklamaları ayrı konuşulur!..

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in pozları ayrı, açıklamaları ayrı konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi reyting rekorları kırıyor. Dizinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisi de gündemden düşmüyor.

Daha önce Öğretmen isimli dizide birlikte kamera karşısına geçen ikili, Yalı Çapkını ile adeta yıldızlarını parlattılar. Hello Dergisi için objektif karşısına geçen genç oyuncular pozlarıyla da gündem oldu.

Dergiye birbirinden çarpıcı pozlar veren Saraçoğlu ile Demir hayranlarını adeta mest etti. Yalı Çapkını dizisinin muhteşem çıkışının en önemli nedenlerinden birisi de partner uyumundaki başarıydı, bu uyum ikilinin dergi için verdiği pozlara da yansıdı.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in pozları ayrı, açıklamaları ayrı konuşulur!.. 9

Röportajda, Yalı Çapkını’nın ilk bölümünden itibaren yakaladıkları güzel ekran enerjisini hakkında konuşan Mert Ramazan Demir “Arkadaş olmamızın etkisi nerdeyse her sahneye yansıyor. Birbirimizi bu kadar iyi tanıdığımız için oyun alanlarımızı çok iyi kollayabiliyoruz” dedi.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in pozları ayrı, açıklamaları ayrı konuşulur!.. 10

Meslektaşı ile aynı fikirde olduğunu belirten Afra Saraçoğlu da, “Mert’in de dediği gibi, birbirimizi tanıyor olmamız sahnelerin enerjisine doğrudan yansıyor. Birbirimize alışkın olduğumuz için daha rahat ve doğal bir akışla çıkarabiliyoruz sahnelerimizi” şeklinde konuştu.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in pozları ayrı, açıklamaları ayrı konuşulur!.. 11

Röportajda birbirlerini 3 kelimeyle tanımlamaları istenen partnerlerden Afra Saraçoğlu: “Mert anlayışlı, şeytan tüylü, çalışkan!” sözleriyle dikkat çekerken, Mert Ramazan Demir ise partneri için, “Afra, güler yüzlü, samimi, deli!” ifadelerini kullandı.