Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül hayranları için Gecenin Ucunda dizisini daha çok sevmek için bir neden daha var!

Neslihan Atagül hayranları için Gecenin Ucunda dizisini daha çok sevmek için bir neden daha var!

tarafından ker_def

TelevizonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin hem başrolünde yer aldığı hem de yapım ortağı olduğu Gecenin Ucunda dizisi için 13. bölüm de geride kaldı. Şimdiye kadar erken final haberi gelmediğine göre 2023 yılında da dizinin devam etmesi yönündeki beklentiler arttı.

Bestemsu Özdemir’in Haziran ayına kadar dizinin ekranda kalacağını açıklamasının ardından Gecenin Ucunda izleyicileri rahat bir nefes almıştı. Kadir Doğulu da yaptığı açıklamada sezon sonuna kadar devam etme kararlılığında olduklarını belirtti ve hikayede yaşanan değişimler de ilginin artması için önemli bir ortam oluşturdu.

2023 yılında Gecenin Ucunda dizisinin yolculuğu nasıl gerçekleşecek, düşük gelecek reytingler Star TV’nin sabrını zorlayacak mı bilinmez. Ancak izleyicilerin 13. bölümden sonra bildiği bir gerçek var ki, senaristler Macide karakterine güçlü bir kadın imajı vermeyi sürdürür ise izleyiciler Neslihan Atagül’ü seyretmeye doyamayacak.

Neslihan Atagül hayranları için Gecenin Ucunda dizisini daha çok sevmek için bir neden daha var! 8

Birçok hayranı Macide karakterinin zayıflığı nedeniyle eleştirilerde bulunurken, 13. bölümde bu durum değişti. Bir izleyici, “Nihayet görmek istediğimiz Macide’yi gördük. Güçlü ve akıllı, kim tutar seni bundan sonra” diye yorumda bulundu. Birçok dizi hayranı da bu yorumu desteklerken, bazı izleyiciler senariste güçlü Macide imajı konusunda pek de güvenmiyor.

Ancak hatırlatmak lazım 11. bölümden sonra dizinin hikayesinde önemli bir değişim yaşandı ve senaryo ekibi de değişti. Yeni senaryo ekibinin Macide karakterini güçlü ve akıllı bir kadın imajıyla etkili bir hale getirmeye başlaması hemen izleyicinin dikkatini çekti. Yeni senaryo ekibi bu tavrında ısrarcı olur ise, özellikle Neslihan Atagül hayranlarından büyük destek bulacakları kesin.

Neslihan Atagül hayranları için Gecenin Ucunda dizisini daha çok sevmek için bir neden daha var! 9

Neslihan Atagül’ün bu yeni imaj çerçevesinde oyunculuğunu daha etkili şekilde gösterebildiğini düşünen hayranları sosyal medyada şöyle yorumlar yapıyor:

“Neslihan Atagül, bu bölüm oyunculuğunu gösterdi yine, helal olsun. Kadın oynamıyor, yaşıyor resmen. Bu bölümde Macide – Kazım değil, Neslihan – Kadir aşkını izledik bence. Aşırı güzel ve hoş bir bölümdü.”

Birçok dizi hayranı da iki başarılı ismin hem özel hayatlarında hem de dizide böyle başarılı bir çift olmalarından memnun. Onların aşklarının dizii izleyenlere de yansımış olması Gecenin Ucunda projesi için önemli bir kazanım olarak gözüküyor.