Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu, kendisine tebrikler yağdıran hayranlarına böyle teşekkür etti…

Afra Saraçoğlu, kendisine tebrikler yağdıran hayranlarına böyle teşekkür etti…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İsmini ilk kez izleyiciler Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz’in başrolünde oynadığı İkinci Şans isimli filmle duydu. Filmde Nurgül Yeşilçay’ın kızına hayat veriyordu. Afra Saraçoğlu, Yeşilçay’ın o dönemler ileride çok ünlü olacağını söylediği bir isimdi. Henüz yeni tanınıyordu ancak hızla kariyerinde sağlam adımlar atarak yükseldi.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynadıktan sonra yapımcıların gözdesi haline geldi genç oyuncu. Son dönemde en çok konuşulan bir başka dizisi ise Yeşilçam isimli BluTV yapımıydı. Dönem dizisine de çok yakıştırılan Afra Saraçoğlu, başarılı performansı ile bu dizide de ön plana çıkan isimlerin başında geliyor! Çağatay Ulusoy ile başrolünde oynadığı Yeşilçam dizisi, oyuncunun kariyerinde özel bir yerde duruyor.

Yine çarpıcı bir hikayesi olan Kardeş Çocukları dizisindeki performansı ile de ayrıca konuşturmuştu Afra Saraçoğlu. Ömrü kısa süren Öğretmen dizisinde de birlikte rol aldığı Mert Ramazan Demir ile şu sıralar ekranın en dikkat çeken çiftlerine hayat veriyorlar Yalı Çapkını dizisinde. Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakteriyle büyük beğeni topluyor Afra Saraçoğlu.

Afra Saraçoğlu, kendisine tebrikler yağdıran hayranlarına böyle teşekkür etti... 8

Kariyerinde emin adımlarla yürüyen Saraçoğlu’nun Mert Ramazan Demir ile partnerliği de çok konuşuluyor. İki oyuncunun çift olarak ekrandaki uyumu herkes tarafından çok beğenildi. Ferit ve Seyran olarak çok yakıştırılırken karşılıklı sahneleriyle de oyunculuklarını konuşturuyorlar adeta!

Son dönemin dillerden düşmeyen ismi Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997 Edremit doğumlu. Geçtiğimiz gün yeni yaşını kutlayan oyuncuya hayranları sosyal medyadan tebrik mesajları gönderdiler. Binlerce hayranının yaptığı övgü dolu yorumlar ve doğum günü kutlama mesajlarına oyuncu da kayıtsız kalmadı.

Tam da dizinin yeni bölümünün yayınlandığı 2 Aralık Cuma akşamı izleyenlerden yağan yorumlara Afra Saraçoğlu, twitter hesabından böyle teşekkür etti…

Afra Saraçoğlu, kendisine tebrikler yağdıran hayranlarına böyle teşekkür etti... 9