Ana sayfa Dizi Haberleri Al Sancak dizisi, ilk tanıtımı ile tüyleri diken diken etti! Uğur Güneş’in muhteşem dönüşü!

Al Sancak dizisi, ilk tanıtımı ile tüyleri diken diken etti! Uğur Güneş’in muhteşem dönüşü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcılığını Bozdağ Film’in üstlendiği, senaryosunu Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Cam Emre’nin yaptığı TRT1’in Al Sancak dizisinden ilk tanıtım ekrana geldi. Asker temalı bir dizi olarak ekranlara gelecek olan Al Sancak’ın ilk görüntülerini izleyenler, tüyleri diken diken eden bir diziyle karşı karşıya kaldı adeta!

Türk askerinin yaşadığı zorluklar, yaptığı üstün mücadelelerin anlatılacağı dizinin dikkat çeken ismi ise Uğur Güneş oldu! Güneş, ekranlara en son Kanunsuz Topraklar dizisi ile gelmişti. Oyuncunun rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Yılmaz karakteri de meslek hayatının unutulmaz rollerinden birisiydi. Bu kez Al Sancak dizisinde de yine dikkat çeken bir rolle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Aksiyonun yüksek tutulduğu ve duygu dozunun da aynı oranda kimi zaman izleyenleri göz yaşları içinde bırakacak düzeyde olduğu bir dizi olacak Al Sancak dizisi! Ekran başında ilk tanıtımı izleyenleri sarsan sahnelerle birlikte Al Sancak dizisi için geri sayım da başlamış oldu!

Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra Uğur Güneş'i bu halde gören dizi hayranlarının tüyleri diken diken oldu! 1

Henüz yayın tarihi netleşmemiş olsa da TRT1 ekranlarının yeni dizisinde duyguları coşturacak sahneler ekrana gelecek. Uğur Güneş’in bir asker olarak yer aldığı dizinin hikayesi de detaylar da merak konusu. Ayrıca Al Sancak dizisinde rol alan isimler de merak konusuydu.

Bu konuda da bazı detaylar ön plana çıkmaya başladı. Yine TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsüm Ali İlhan ile birlikte Uğur Güneş’in daha önce Kanunsuz Topraklar’da partneri olan Esra Bilgiç’in de kadroda yer aldığı gündeme geldi.

Ayrıca başarılı oyuncular İdris Nebi Taşkan, Ahmet Yenilmez ve Emre Dinler de kadroda yer alan isimler arasında. Aksiyon ve heyecan dozu yüksek bir dizi olan Al Sancak dizisini izleyiciler, tanıtımdan sonra daha çok merak etmeye başladı!

İşte ‘’Birileri var; mazluma merhamet eden, bozuk dünya düzenine adalet getiren birileri…’’ sloganıyla başlayan dizinin ilk tanıtımı…