Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu pozları sıraladı, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’ndan yorum gecikmedi!..

Afra Saraçoğlu pozları sıraladı, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’ndan yorum gecikmedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, 2020 yılında Fox TV ekranında yayınlanan Öğretmen isimli televizyon dizisinde baş rolde yer almıştı. Oyuncu sonrasında ise BluTV’nin dijital dizisi Yeşilçam’da başarılı performansı ile göz doldurdu.

Kariyerinde yeni bir dönem başlatan ve dizilere bir süre ara vererek artık tiyatro sahnesinde yer almak istediğini açıklayan oyuncu bir süredir meslektaşı  Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşıyor.

Oyuncu geçtiğimiz gün, Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği’nin kuruluşunun 35. yılı onuruna, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen ödül törenine katıldı.

Gecede oyuncuya; ‘Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödülü’ verildi. Afra Saraçoğlu ödül sevincini instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Afra Saraçoğlu pozları sıraladı, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'ndan yorum gecikmedi!.. 10

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de oldukça dikkat çeken Afra Saraçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık adından söz ettirmeyi başarıyor.

Afra Saraçoğlu pozları sıraladı, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'ndan yorum gecikmedi!.. 11

Instagramda son paylaşımında art arda pozlarını sıralayan güzel oyuncunun fotoğraflarına sevgilisi Mert Yazıcıoğlu da kayıtsız kalmadı. Yazıcıoğlu, Saraçoğlu’nun pozlarına kalp emojisiyle yorum yaptı.

Afra Saraçoğlu pozları sıraladı, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'ndan yorum gecikmedi!.. 12

Afra Saraçoğlu çok yakında Nurgül Yeşilçay ile birlikte rol aldığı ‘Bir Barda Bir Gece ‘ oyunuyla hayranlarıyla tiyatro sahnesinde buluşacak.

Nurgül Yeşilçay’ı yıllar sonra sahneye döndüren, Afra Saraçoğlu’nu ise ilk kez tiyatroda izleyeceğimiz ‘Bir Barda Bir Gece’ DasDas’ta sahnelenecek.

Afra Saraçoğlu pozları sıraladı, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'ndan yorum gecikmedi!.. 13

Nagihan Gürkan’ın yöneteceği oyun, kadınların her akşam başlayan elektrik kesintileri sırasında kayboldukları bir dünyada arkadaşını bulmak için bir bara giden lise öğrencisi ile barın tek çalışanı olarak kalan bir kadının arasındaki gerilimli ilişkiyi merkezine alacak.