Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova sosyal medyadaki hakimiyetini teslim etmiyor!

Bir Zamanlar Çukurova sosyal medyadaki hakimiyetini teslim etmiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe gecesi ekranlarda kıran kırana bir savaş var. Son derece iddialı dizilerin yayınlandığı perşembe akşamının reytinglerdeki galibi Kanal D dizisi Camdaki Kız olurken, sosyal medyanın zirvesine ise ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova oturdu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 14 Ekim Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova oldu.

Dün akşamın reytinglerdeki galibi Kanal D dizisi Camdaki Kız oldu. Ancak başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı dizi sosyal medyada aynı başarıyı gösteremedi. Dün akşam 15. bölümü yayınlanan Camdaki Kız tüm kategorilerde birinci olurken sosyal medyada çok zayıf kaldı. Camdaki Kız gün boyu hakkında yapılan 4 bin 954 sosyal medya paylaşımıyla gecenin üçüncüsü oldu.

Bir Zamanlar Çukurova sosyal medyadaki hakimiyetini teslim etmiyor! 7

ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova ise sosyal medyadaki hakimiyetini bırakmıyor. Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol’un başrolleri paylaştığı dizi 19 bin 785 paylaşımla sıralamanın birincisi oldu. Ancak dizi reytinglerde daha gerilerde kaldı.

TRT 1’in büyük umutlarla ve bütçelerle ekrana getirdiği Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı reytinglerde hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyor. Bu hafta biraz yükseliş gösteren dizi sosyal medyada ise ikinci oldu. Başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın oldğuu dizi hakkında sosyal medyada 11 bin 81 paylaşım yapıldı.

Fox TV’nin dün akşam ekranlara veda eden şanssız dizisi Uzak Şehrin Masalı da gecenin sonuncusu olarak yer aldı. Başrolünde Aslıhan Güner ve Barış Kılıç’ın yer aldığı dizinin final bölümünde yapılan paylaşım sayısı satece 898’di.