Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisi hayal kursa bu kadar olmazdı! Yalı Çapkını yine titretti!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisi hayal kursa bu kadar olmazdı! Yalı Çapkını yine titretti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını isimli Star TV dizisine gösterilen ilgi o kadar büyüdü ki, rakamlar adeta çılgınlık boyutuna doğru ilerliyor. Reytinglerde çift haneli oranlar elde eden Yalı Çapkını dizisi, sezonun en iyi reytinglerinden birisini elde ederken, bunu her hafta sürdürmesi de bir istikrar göstergesi oluyor.

Yalı Çapkını dizisinin sadece reytinglerinin çok yüksek gelmesi değil, youtube ortamında yayınlanan videoların izlenme oranlarının da çılgınlık boyutunda olduğunu söylemek gerekiyor.

Dizinin son yayınlanan 7. bölümünün youtube ortamında görüntülenme sayısı 8 milyona yaklaştı. Ayrıca dizinin 8. yeni bölümü için yayınlanan fragman da sadece 24 saat içinde 4.8 milyona vardı. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrol performansları da çok konuşuluyor.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisi hayal kursa bu kadar olmazdı! Yalı Çapkını yine titretti! 7

İki genç oyuncu sosyal medyada büyük bir etkileşim dalgası yarattı ve her geçen hafta ikili hakkında yüz binlerce paylaşım yapılıyor.

Yalı Çapkını dizisinin muhteşem reytingleri, sosyal medyadaki baskın durumu, youtube ortamında çıldıran görüntülenme sayıları ile muhteşem bir tabloyu ortaya koyuyor.

Sadece reytinglerde değil hem sosyal medya hem de dijital platformlarda diziye gösterilen bu büyük ilginin artarak devam etmesi de dikkat çeken bir durum.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in canlandırdığı Seyran ile Ferit karakterleri, iki genç oyuncuya kariyerlerinin en başarılı dönemini yaşatıyor.

Şahmaran dizisinde de rol alan Mert Ramazan Demir, son dönemde yaşıtlarına göre daha çok konuşuluyor ve daha büyük bir ilgiyi üzerine çekiyor.