Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka dizisinin Zeyno’su Serra Pirinç, aldığı kararlardan sık sık pişmanlık yaşıyor!

Tozluyaka dizisinin Zeyno’su Serra Pirinç, aldığı kararlardan sık sık pişmanlık yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazar akşamları yayınlanan Tozluyaka dizisinin sevilen gençlerinden birisi de Serra Pirinç oldu. Canlandırdığı Zeyno karakteri ile öne çıkan oyuncu, başarılı performansıyla da sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden birisi haline geldi.

2017 yılında Bizim Hikaye dizisindeki Müjde karakteri ile kariyerine başlayan Serra Pirinç, ardından da Vuslat dizisinde kendisini göstermişti. Kağıt Ev, Öğrenci Evi ve Saklı dizilerinde de tecrübe kazanan oyuncu, yaz döneminden bu yana Tozluyaka projesinin önemli isimlerinden birisi haline geldi.

İkizler burcu da olan Serra Pirinç, Onedio’nun youtube kanalındaki programda burcunun özellikleri ile kendi özellikleri arasındaki benzerlikler hakkında bilgiler sundu.

Serra Pirinç, aldığı kararlardan sık sık pişman olan İkizler burcunu tam olarak yansıtan birisi olduğunu söyledi. Oyuncu, “Evet, pişman olurum. Çok pişman olurum hem de” diyerek bu özelliğin kendisinde olduğunu söyledi.

Her gün farklı bir karaktere bürünme konusunda da İkizler burcu insanı çok maharetlidir. Peki Serra Pirinç de böyle birisi mi?

Oyuncu, bu özelliğin de kendisine uyduğundan bahsetti. Pirinç, “Sabah aldığım karar ile akşam aldığım kararlar arasında dağlar kadar farklar oluyor. Hatta gün içindeki saat ve dakika olarak bile fark ediyor. O yüzden farklı karakterlere bürünebiliyorum” dedi.