Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu’nun Mert Yazıcıoğlu’ndan ayrılık açıklamasında Yalı Çapkını dizi hassasiyeti!

Afra Saraçoğlu’nun Mert Yazıcıoğlu’ndan ayrılık açıklamasında Yalı Çapkını dizi hassasiyeti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Yalı Çapkını dizisiyle 2022-2023 sezonunun en büyük çıkışlarından birisini gerçekleştiren Afra Saraçoğlu, hakkında hem sosyal medyada hem de basında en çok konuşulan, haber yapılan isimlerden birisi haline geldi. Haliyle oyuncunun özel hayatı da mercek altına alındı. Afra Saraçoğlu’nun 4 yıldır birliktelik yaşadığı Mert Yazıcıoğlu’ndan ayrıldığı iddiası da bir süredir gündemde yer alıyor.

Yalı Çapkını gibi sezonun en iyi çıkışını gerçekleştiren dizinin başrol kadın oyuncusu olunca Afra Saraçoğlu için şu dönemde basında işi dışında başka bir konuyla yer almak pek de olumlu bir durum değil. Star TV’nin yıllar süren dizi başarısızlıkları sonrasında Yalı Çapkını ile elde ettiği muhteşem yükselişin de zarar görmesi istenmiyor.

İşte böyle nazik bir ortamda dizinin iki başrol oyuncusu ile ilgili çıkan bazı dedikodular herkesin canını sıktı. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in samimi oldukları bir an ve buna Kubilay Aka’nın tepki göstermesi, ardından da Mert Yazıcıoğlu ile ayrılık kararı gündemden düşmüyor.

Afra Saraçoğlu mesleğinde çok önemli bir nokta bulunduğu bu süreçte 4 yıllık aşkıyla ayrılık kararı alması ve sonrasında ortaya çıkacak dedikoduların diziye zarar vermemesi adına önemli bir çıkış yaptı.

Afra Saraçoğlu, nazik bir şekilde ve olağandan daha hızlı bir biçimde ayrılık kararını duyurdu. Böylelikle konunun gündemden düşmesini amaçlayan oyuncunun Yalı Çapkını dizisinin zarar görmemesi adına hızlı hareket etmek istediği anlaşılıyor.

Ünlü oyuncunun ayrılık açıklaması şöyle: “Birkaç gündür basında hakkımızda çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz. Sevgiyle kalın…”

Afra Saraçoğlu bu sözleri ile birlikte bir ilişkisinin bitişini ilan ederken, dedikoduların önüne geçmek içinde 3. bir kişi yüzünden bir ayrılık olmadığını özellikle ifade ediyor.

Buradaki 3. kişi tarifi partneri Mert Ramazan Demir olabilir. Zira, geçtiğimiz hafta yaşanan Kubilay Aka’nın müdahale ettiği olay akıllarda duruyor.

Sonuç olarak, Afra Saraçoğlu dizinin başarısını da düşünerek hem kararı net bir şekilde duyurdu ve bunun Mert Ramazan Demir nedeniyle yaşanan bir süreç olmadığını özellikle ifade etti.