Ana sayfa Kadın Haberleri Afra Saraçoğlu’nun ruhu çok değişken; bir anı bir başka anını tutmuyor!

Afra Saraçoğlu’nun ruhu çok değişken; bir anı bir başka anını tutmuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öğretmen dizisinde Gizem karakteri ile yeniden izleyicilerle buluşan Afra Saraçoğlu, koronavirüs pandemisi nedeniyle 2,5 ay kadar evinde kendisini karantina altına almıştı. Yavaş yavaş normalleşme adımları atan ünlü oyuncu, bu geçiş sürecinin çok hızlı olmaması gerektiğini düşünüyor.

Yay burcu olan ünlü oyuncu, katıldığı youtube sohbet programında, burcunun özelliklerini taşıdığını anlattı. Kendisini hem panik atak olarak tanımlayan oyuncu, hem de bazı zamanlarda çok soğuk kanlı olabildiğini anlattı. “Stres ve panik bende daha yoğun oluyor” diye konuşan Afra Saraçoğlu, bunun da yaşadığını hissetmesi noktasında önemli bir detay olduğunu söyledi.

Ara sıra panik de yaşayan oyuncu, “5 dakika çok soğukkanlı olup, 5 dakika sonra aşırı heyecanlı panik olabiliyorum. Yay burcuyum. Tam da bu özellik. Yay çok enerjik, heyecanlı bir tip o yüzden çabuk mod değişikliği olabiliyor yaylarda” şeklinde konuştu. Yükselen burcunun Boğa olduğunu da hatırlatan ünlü oyuncu, kendisini evcimen birisi olarak da tarif etti.

Afra Saraçoğlu, kendisi hakkında şu detayları anlattı: “Çok da eteklerim zil çalmaz. Beni anlaman için birazcık benimle vakit geçirmen lazım.”

Pandemi ile yaşanan karantina sürecinden sonra normalleşma adımlarının çok hızlı olmaması gerektiğini ifade eden Saraçoğlu, yavaş yavaş normalleşme yaşanması taraftarı olduğunu anlattı.

Afra Saraçoğlu, “Psikolojik olarak da bu sürece hazırlıklı olmalıyız. Öncesi sonrası durumuna adapte olmalıyız. Ayırt edebilmeyiliz ki bundan sonraki daha güzel olsun” dedi.