Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu’nun tahtını sarsan sürpriz bir kadın oyuncu gündemi ele geçirdi!

Afra Saraçoğlu’nun tahtını sarsan sürpriz bir kadın oyuncu gündemi ele geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonun başında bu yana Yalı Çapkını dizisinde başrolde yer alan Afra Saraçoğlu’nun dizi piyasasına müthiş bir etkisi vardı. Özellikle de sosyal medyada Seyran ile Ferit arasında yaşananlar sıklıkla gündem oluyor ve Afra Saraçoğlu da bu sezonun en iyi çıkış yapan genç kadın oyuncusu olarak gözüküyordu.

Ancak bu durum birkaç hafta önce değişmeye başladı. Yalı Çapkını dizisinin rakibi olan Kızılcık Şerbeti’nin hikayesi kadın izleyicileri bir anda kendisine çekti. Nursema karakterinin yaşadıkları ise diziye yönelik ilginin adeta patlama yapmasına neden oldu.

Son 2 haftadır hem sosyal medyada hem basında hem de dizi dünyasında Nursema karakteri ile müthiş bir çıkışa imza atan Ceren Yalazoğlu’nun ismi gündemde. Oyuncunun bu kadar çok etkili olmasının altında yatan neden ise, hikayede anlatılan Nursema karakterinin gerçek hayatta da yüz binlerce örneği olduğu gerçeğidir.

Muhafazakar ailelerde yetişen ve anne veya babasının kararları ile hayatlarına devam edebilen bu genç kızların sesi haline gelen Nursema, kadın haklarının savunucusu olma yolunda da hızla ilerliyor.

Nursema’nın sevmediği bir adam ile evlendirilmesi, düğün gecesi şiddete uğraması ve kocası tarafından camdan itilmesi kadınları harekete geçirdi. Çünkü, bu tür olaylar toplumda o kadar çok ki, Nursema karakterinin karşılığı da muazzam oldu.

Aslında Yalı Çapkını dizisinde de Seyran karakterine ilgi kadınlar tarafından gösteriliyor. Çünkü Seyran da daha önce tanımadığı ve sevmediği zengin bir çocuk ile evlendirildi. Yani Seyran karakterinin de Nursema’dan pek de bir farkı yoktu.

Seyran’ın Ferit ile olan ilişkisi önce mecburiyet olarak başladı sonra ise birbirlerinden etkilenerek aşka doğru ilerliyor.

Ancak Nursema’da durum tam dersi. Kocası İbrahim’in şiddetine maruz kalan ve kendisine bu kötülüğü tüm ailesinin yaptığını düşünen ve gerçek hayatta ta yüz binlerce karşılığı olan bu karakter dizinin de reyting birincilikleri elde etmesini sağladı.

Sonuç olarak, sezon başından beri herkes Seyran karakterinin başına gelenler üzerinden Afra Saraçoğlu’nu konuşuyordu.

Şimdilerde ise Nursema karakteri üzerinden Ceren Yalazoğlu hem sosyal medyada hem de basında hakkında en çok konuşulan dizi oyuncusu olmayı başardı.