Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne dizisinde enişte-baldız ilişkisini topa koydular!

Ağlama Anne dizisinde enişte-baldız ilişkisini topa koydular!

tarafından zk zk
Atv’de dün akşam 11. bölümü ekrana gelen ve 2 bölüm sonra final yapacak olan Ağlama Anne dizisi, eleştirilerin odağı oldu!
Televizyongazetesi/Detay

Dizide bir gecelik ilişkiden kızı olduğunu yıllar sonra öğrenen Adnan, kızı kendi çocuğu gibi büyüten Damla’ya aşık olduğunu itiraf etti.

Alev’le yaşadığı ilişki sonucu Zeynep’in dünyaya gelmesi ve yıllar sonra Adnan’ın Damla’ya aşık olması, üstelik de evli olması izleyenlerin tepkisini çekiyor!

Adnan’ı ‘enişte’ olarak niteleyen izleyiciler, duruma ‘Enişte ve baldız’ ilişkisi olarak bakıyor ve bu duruma tepki yağdırıyor.

Ağlama Anne dizisinde enişte-baldız ilişkisini topa koydular! 11

Adnan ve Damla karakterlerine tepkiler büyürken, dizinin başında herkesin kızdığı Alev’i ise izleyenlerin sahiplenmeye başladığı görülüyor.

Adnan’ın evliyken Damla’ya aşık olup onunla yakınlaşması eleştirilerin nedeni olurken, Damla’nın da bu ilişkinin içinde yer alması izleyenleri rahatsız etti.

10. bölümde Damla ve Adnan’ı birlikte gören Alev, tartıştıkları bir anda Adnan’ın “Aşığım, Damla beni kabul edene kadar bekleyeceğim. Zeynep’e de bütün gerçeği anlatacağım” sözlerinden sonra duruma daha çok eleştiri gelmeye başladı.

İşte o sahne ve gelen eleştirilerden bazıları:

Ağlama Anne dizisinde enişte-baldız ilişkisini topa koydular! 12

Ağlama Anne dizisinde enişte-baldız ilişkisini topa koydular! 13

Ağlama Anne dizisinde enişte-baldız ilişkisini topa koydular! 14

Ağlama Anne dizisinde enişte-baldız ilişkisini topa koydular! 15