Ana sayfa Dizi Haberleri Ağzınızla kuş tutsanız da olmaz! Erkan Petekkaya’dan dizi uyarısı!

Ağzınızla kuş tutsanız da olmaz! Erkan Petekkaya’dan dizi uyarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gel DeseAşk dizisi içinde barındırdığı farklı tonlarla izleyicilerin beğenisini kazanmaya çaba harcayan bir Osman Sınav yapımı… 10 yıl önce Sınav’ın hikayesini oluşturduğu konunun senaryolaştırılmış hali bugünlere kısmet oldu. Sen Anlat Karadeniz dizisini çektiği sırada Gel Dese Aşk için hazırlıklara başlayan Osman Sınav’a başrol oyuncusu Erkan Petekkaya’nın güveni tam.

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan Petekkaya, “Osman abinin kötü bir iş yapacağını hiç düşünmedim. Çok çalışılmış çünkü. Zannediyorum 8-10 yıl çalışmış Osman abi” diye konuştu.

Dizinin bir diğer başrol oyuncusu Ertan Saban’ın 10 yıl önce Osman Sınav’ın ofisine gittiğinde hikayenin masasında durduğunu söylediğini belirten Erkan Petekkaya, bu işlerin olmazsa olmazının senaryo olduğuna vurgu yaptı.

Petekkaya, “Senaryo olmayınca bu iş de olmuyor. Ne yaparsanız yapın, ağzınızla kuş tutsanız, dünyanın en büyük oyuncusunu getirseniz, en büyüğünü getirin senaryo olmazsa olmuyor. O yüzden bu işin çok güzel haklı ve tatlı bir senaryosu var” açıklamasında bulundu.