Ana sayfa Sosyal Medya Ah Gediz Işıklı ah! Bu hale düşecek adam mıydın? Sefirin Kızı’nda Uraz Kaygılaroğlu, yine gündem oldu!

Ah Gediz Işıklı ah! Bu hale düşecek adam mıydın? Sefirin Kızı’nda Uraz Kaygılaroğlu, yine gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Sefirin Kızı dizisi Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmaya devam ediyor. Dizide Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’e başrolde eşlik eden bir diğer isim de Uraz Kaygılaroğlu…

Gediz Işıklı karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu, dizinin son bölümünde göz yaşı döktü. Nare’nin de değdiği şu sözler her şeyi anlatmaya yetiyor: “Ağlıyorsun, burası da seni en zayıf karnın değil mi?”

Uraz Kaygılaroğlu, dün akşam 22. bölümü yayınlanan dizinin ardından sosyal medyada bir anda gündem konusu oldu. Hakkında binlerce mesaj paylaşıldı. Gediz karakterinin dizide arka plana atılması ve sevdasının içinin doldurulmamasına yönelik izleyicilerin isyanı vardı.

Nare’nin yanında gözyaşları döken Gediz’in o anları ekran başındaki izleyicileri de fazlasıyla üzdü… Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda da ünlü oyuncunun hem karizması hem de başarılı performansı çok konuşuldu.

Sefirin Kızı dizisine yönelik ise izleyicilerden farklı eleştiriler gelmeye devam etti.

Gediz karakterinin geri plana atılmasıyla ilginin azaldığına yönelik yorumlar da vardı. Dizinin gidişatında Gediz’e göz yaşı dökmek düştükçe, Uraz Kaygılaroğlu sosyal medyada daha fazla öne çıkıyor.

İşte Uraz Kaygılaroğlu hakkında sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları: