Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Kalbim dizisi 12 Haziran 229. bölümünde Pragya öldü mü?

Ah Kalbim dizisi 12 Haziran 229. bölümünde Pragya öldü mü?

tarafından ker_def
Program Adı : Dizi ‘Ah Kalbim’

Yayın Tarihi : 12 Haziran 2018, Salı

Yayın Saati : 21:45

PRAGYA ÖLDÜ MÜ?

Ah Kalbim’de Pragya Nikhil’in adamları tarafından vurulur. Onun öldüğünü düşünen Abhi ise yıkılır. Fakat onları bekleyen bir sürpriz vardır.

229. Bölüm

Pragya kendilerine yardım eden kişinin babası olduğunu öğrenir ve şok olur. Babasının öldüğünü düşünen Pragya Sarla’yı arar ve ona hesap sorar. Nikhil’in adamları ise onların izini bulur ve hiç acımadan Pragya’ya ateş eder. Abhi Pragya’nın kanlar içinde kaldığını görünce ne yapacağını şaşırır. Bir anda Purab’ın sesini duyan Abhi ondan yardım ister fakat geri döndüklerinde Pragya’nın nehre atılmış olduğunu görür. Pragya’nın öldüğünü düşünen Abhi çaresizce Purab ile birlikte eve döner. Kızının öldüğünü düşünen Sarla ise onlardan hesap sorar. Aliya’nın Pragya’ya kötü sözler söylemesine dayanamayan Abhi ona tokat atar. Böylece Abhi’nin hafızasının geri geldiğini öğrenen ev halkı şok olur. Abhi ise Pragya’nın ölmesinden dolayı çok üzgündür. Peki Pragya gerçekten öldü mü?

Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ her gün 21:45’te Kanal 7 ekranlarında…

AH KALBİM DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ah Kalbim dizisi 12 Haziran 229. bölümünde Pragya öldü mü? 7

Künye:

Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey

Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014
Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Ülke: Hindistan Tür: Romantik- Drama