Ana sayfa Dizi İzle Ah Kalbim’de mutlu son! 14 Temmuz Pazar 338. bölümde Abhi ve Pragya evleniyor!

Ah Kalbim’de mutlu son! 14 Temmuz Pazar 338. bölümde Abhi ve Pragya evleniyor!

tarafından ker_def

Ah Kalbim dizisi 338. bölümde neler olacak? Gerçekleri öğrenen Bay Sing Pragya’ya ne kadar kızsa da durumu kabullenir. Pragya Abhi’yle evlenmeye karar verir ve Kiara buna çok sevinir. Mutlu son yaklaşıyor mu?

MUTLU SON! ABHİ VE PRAGYA EVLENİYOR… Kanal 7 ekranında yayınlanan dizinin 14 Temmuz Pazar günü ekrana gelecek 338. bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz Abhi Pragya’ya olan aşkını anlatır ve onunla yeniden evlenme kararı alır. Pragya King’e gerçekleri anlatmak için onun yanına gider. Abhi’nin Pragya’nın eski kocası olduğunu öğrenen King ne yapacak?

Abhi Pragya’nın tehlikede olduğunu öğrenince alışveriş merkezine girmenin bir yolunu bulur. Pragya’yı bulan Abhi ona olan hislerini nihayet anlatır. Duydukları karşısında şok olan Pragya Tanu’nun sözlerini ona iletir. Abhi Pragya’ya gerçekleri söyleyerek onu sevdiğine ikna eder.

Pragya her şeyin yoluna girmesi için yeniden evlenmeleri gerektiğini belirtince Abhi çok sevinir. Onların yeniden birleşeceğini anlayan Tanu ve Aliya harekete geçer. Aliya King’i dolduruşa getirir. Pragya her şeyi anlatmak için King’in yanına gider. King Pragya’nın geçmişini öğrendiğinde ne yapacak?