Ana sayfa Dizi İzle Ah Kalbim 13 Temmuz Cumartesi 337.Bölüm Özeti İzle

Ah Kalbim 13 Temmuz Cumartesi 337.Bölüm Özeti İzle

tarafından ker_def

Ah Kalbim dizisi 337. bölümde neler olacak? Bay Sing Abhi ve Pragya’nın arasındaki ilişkinin farkına varır ve çılgına döner. Pragya’nın kendisini sevmemesine içerleyen Sing ne yapacak? Ah Kalbim dizisinin 13 Temmuz Cumartesi günü yayınlanacak olan 337. bölümün özetini videodan izleyebilirsiniz.

BAY SİNG HER ŞEYİ ÖĞRENİYOR!

Tanu Pragya’yı Abhi’ye karşı doldurur. Abhi’nin kendisini kandırıp Kiara’yı elinden almaya çalıştığını düşünen Pragya yıkılır. Kiara için alılşverişe çıkan Pragya teröristler tarafından rehin alınır. Pragya teröristlerden kurtulabilecek mi?

Tanu Kiara’nın Abhi’nin kızı olduğuna emin olur. Abhi ile Pragya’nın bir araya gelmesine engel olmak isteyen Tanu Pragya’nın karşısına çıkar ve Abhi’nin Kiara’yı elinden alacağını anlatır. Onun sözlerini duyan Pragya Disha’yla yüzleşip planlarını öğrendiğini söyler ve evi terk eder. Onun bu hareketi herkesi şok eder. Pragya Kiara’yla konuşur ve onun için alışveriş merkezine gider. Fakat Pragya’nın gittiği alışveriş merkezi teröristler tarafından basılır. Pragya teröristlerin elinden kurtulabilecek mi?