Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Yamaç ne yaptın sen? Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli yine herkesi sarsan bir sahneye imza atta!

Ah Yamaç ne yaptın sen? Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli yine herkesi sarsan bir sahneye imza atta!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Show TV’nin Çukur dizisi, dün akşam 2. sezon 9. bölümüyle ekrandaydı. Dizinin en çarpıcı sahnelerinden bir tanesi de Yamaç’ın, uzun zaman sonra ilk kez annesini gördüğü o sahne oldu!

Sena’nın her gün gidip tüm bakımıyla ilgilendiği Sultan, hala sessizliğini koruyor. Her şeyi duyuyor ama hiç bir tepki vermiyor.

Yamaç’ın babasıyla buluşmasında yaşanan duygusal sahnelerden sonra Sena’nın ısrarıyla annesini görmeye gitmesi de yine çarpıcı anlara sahne oldu.

Dilan Çiçek Deniz’in oynadığı Sena, Yamaç’ı kapıda karşıladı.

Yamaç, karısına sarılırken içeride oturan annesi ile göz göze geldi.

Bir an kalakalan Yamaç, ne yapacağını bilemedi. Herkes onun koşup annesine sarılacağını sandı ama Yamaç, kapının girişinde öylece durdu.

Ah Yamaç ne yaptın sen? Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli yine herkesi sarsan bir sahneye imza atta! 7

Annesine bakan ve halini görüp çok şaşıran Yamaç, bir anda kendisini kapının yan tarafına attı ve elleriyle kendi yüzüne vurmaya başladı.

Yaşadığı acı o kadar derindi ki göz yaşlarını tutamadı. Sena onu sakinleştirmeye çalışırken Yamaç’ın acısı yüzüne yansımıştı.

İşte o sahnede diziyi izleyenler duygusal anlar yaşadı. Aras Bulut İynemli, oyunculuğuyla bir kez daha büyük övgülerin sahibi oldu.

Sosyal medyada dizinin bu sahnesini paylaşıp yorum yapanlar, İynemli’nin performansını alkışladı.

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bir kaçı: