Ana sayfa Dizi Haberleri Ahmet Kayakesen’in şansı açıldı! Mükemmel Eşleşme bitti ama yeni dizisini hemen buldu!

Ahmet Kayakesen’in şansı açıldı! Mükemmel Eşleşme bitti ama yeni dizisini hemen buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ahmet Kayakesen, 2014 yılından bu yana sektörde yer alıyor ve farklı projelerle de adını duyurmayı başardı. Kocamın Ailesi dizisindeki Fatih rolü ile çıkış yapan oyuncu, bir dönem Yasak Elma dizisinde Hakan karakterini canlandırmıştı.

Ahmet Kayakesen’in popüler birisi haline gelmesi ise Hercai dizisindeki Harun karakteri ile oldu ve oyuncu geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilmeye başlandı. Son dönemde birbiri ardına projelerde yer alan oyuncu; Aynen Aynen ve Nasıl Fenomen oldum isimli dijital dizilerde rol almıştı.

Yaz döneminde TRT1 ekranında başlayan Mükemmel Eşleşme isimli dizide Kerem karakteri ile başrolde yer alan Ahmet Kayakesen, bu projenin sadece 13 bölüm sürmesinin talihsizliğini de yaşadı. Mükemmel Eşleşme dizisinin erken finalinin ardından çeşitli teklifler alan oyuncu, fazla ara vermeden setlerde yer almaya devam edecek.

Ahmet Kayakesen'in şansı açıldı! Mükemmel Eşleşme bitti ama yeni dizisini hemen buldu! 52

Fox TV için hazırlanmakta olan Erkeğe Güven Olmaz isimli dizi için anlaşma yaptığı ortaya çıkan Ahmet Kayakesen, iddialı bir hikayenin parçası oldu.

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisinin başrolünde yer aldığı Erkeğe Güven Olmaz isimli yeni dizi merakla beklenen bir proje oldu.

Dizide Tuncay isimli karakter ile izleyeceğimiz oyuncunun rolünün detayları da hayranları tarafından şimdiden merak konusu oldu.

Oyuncu kadrosunun tamamlanmasının ardından dizi için sete çıkılması bekleniyor. Evlilik planları yaparken büyük bir borcun içine düşen Erhan isimli karakterin, patronundan aldığı bir teklif sonrası değişen hayatı Erkeğe Güven Olmaz dizisiyle anlatılacak.