Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Hayal Köseoğlu takipçilerini sosyal medya konusunda uyardı!..

Oyuncu Hayal Köseoğlu takipçilerini sosyal medya konusunda uyardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayal Köseoğlu, son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından biri. Mucize Doktor dizisindeki  ‘Açelya’ karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, geçtiğimiz aylarda final yapan Mahkum dizisindeki ‘Sasha’ karakteriyle de çok konuşuldu.

Mahkum’da, suç işlemekten çekinmeyen, bilgisayar korsanı ve her kılığa girebilen bir anarşist karakter ile hayranlarını çok şaşırtan oyuncu performansıyla övgü dolu yorumlar aldı.

Zaman zaman magazin basınında aldığı kilolarla da gündeme gelen oyuncu, bu haberlere çok takılmıyor hatta sosyal medya hesabında, basında çıkan haberleri ti’ye alıyor.

Oyuncu son instagram paylaşımında da takipçilerine, görünümleriyle mutlu olmaları tavsiyesinde bulundu. Köseoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Şunu yapmanın hepimiz için ne kadar basit olduğunu unutmayın. Ve lütfen kendinizi sosyal medyadaki fotoğraflarımızla karşılaştırmayın. Hepimiz çok güzeliz! “Oyuncu Hayal Köseoğlu takipçilerini sosyal medya konusunda uyardı!.. 7

Hayranları oyuncunun fotoğrafına, “Her şekilde çok güzelsin!” şeklinde yüzlerce yorumda bulundular. Mucize Doktor dizisinde rol aldığı dönemde de kilo aldığı haberleriyle gündeme gelen oyuncu o dönem de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hemcinslerine seslenerek, kilo veya selülitlere takılmadan rahat şekilde tatillerini yapmalarını, kimseye aldırış etmemelerini söylemişti.

Şu sıralar dinlenen oyuncu ayrıca, geçtiğimiz aylarda Gain dijital platformunda görücüye çıkan Cezailer adlı diziyle hayranlarının karşısına çıktı. Cezailer’de, Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Bezen Bilgin, Ushan Çakır, Onur Ünsal, Hakan Karsa ve Şerif Erol’un da aralarında bulunduğu önemli isimler rol alıyor.