Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Yakamoz S-245’e ünlü amiralden sert eleştiri geldi!

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Yakamoz S-245’e ünlü amiralden sert eleştiri geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin başrollerinde yer aldığı Yakamoz S-245 dizisi gündeme bomba gibi düştü. Çekimleri bir yıl önce tamamlanan ve çok uzun süredir ekrana gelmesi beklemesi beklenen Yakamoz S-245 dizisi Netflix’te yayına girer girmez büyük bir ilgi gördü.

Kıvanç Tatlıtuğ ve  Özge Özpirinççi ile birlikte Meriç Aral, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Ersin Arıcı ve Hakan Salınmış’ın da rol aldığı  Netflix’in uzun zamandır merakla beklenen yeni dizisi ‘Yakamoz S-245’e sert bir eleştiri geldi. Eleştiriyi yapan ise Emekli Tümamiral Cem Gürdeniz.

Cem Gürdeniz diziyi, “Şanlı donanmamız ile denizaltıcılığımızı, Türk deniz subayını ve astsubayını küçük düşürüyor” sözleriyle eleştirdi.

Dünyayı yıkıma götüren bir felaketten sonra, deniz biyoloğu Arman’ın, mürettebatıyla birlikte ölüm-kalım savaşı veren Yakamoz S-245 denizaltısına katılmasını anlatan diziye tepki gösteren emekli Tümamiral Cem Gürdeniz eleştirilerini sosyal medyada şu şekilde sıraladı.

“Netflix Yakamoz S245 dizisi hakkındaki görüşlerim: 1- Bugüne kadar yüzlerce denizcilik filmi izledim. Bu kadar kötüsünü görmedim. 2- Dizi şanlı donanmamız ile denizaltıcılığımızı, Türk deniz subayını ve astsubayını küçük düşürüyor. 3- Bu film için Devletten izin alındı mı?

Cem Gürdeniz ardından bir paylaşım daha yaparak “Eğer Deniz Kuvvetlerimizin subay, astsubay üniformasını, sembollerini ve denizaltıcılık kültürünü bir filmde kullanıyorsanız devletin tekelinde olan bu kullanım için muhataplardan izin almanız gerekir. Film yapmak için neden izin alınmalı diyenlere duyurulur” ifadelerini kullandı

Öte yandan Yakamoz S-245 Netflix’in izlenme listesine de çok hızlı bir giriş yaptı. 20 Nisan Çarşamba günü Netflix’te yayına giren Yakamoz S-245, 46 ülkede aynı anda yayınlandı. İzleyiciyle buluşmasından bir gün sonra 13 ülkenin en çok izlenen 10 yapımı arasına girdi. Dizinin izlenme oranlarının daha da yükselmesi bekleniyor.