Ana sayfa Sinema Ahmet Kural’ı komediye döndüren Müjdemi İsterim’de sete bir adım daha yaklaşıldı!

Ahmet Kural’ı komediye döndüren Müjdemi İsterim’de sete bir adım daha yaklaşıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar çoğunlukla komedi yapımlarında izlediğimiz ancak en son TRT1’de yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru’da bir dram hikayesiyle karşımıza çıkan başarılı oyuncu Ahmet Kural özüne dönüyor. Ahmet Kural’ı hayranlarıyla buluşturacak komedi filmi Müjdemi İsterim’de sete çıkmaya çok az kaldı.

Ahmet Kural, en son TRT1’de yayınlanan TMC Film imzalı Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde canlandırdığı Kemal Dereli karakteriyle gösterdiği performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. İki sezon sonunda 24. Bölümde sonra eren dizi sonrasında başarılı oyuncu dinlenmeyi tercih etti. Ancak setlerden fazla uzak kalamayan Kural bu kez tercihini bir sinema filminde yana kullandı.

Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Müjdemi İsterim filmi için anlaşmaya vardı. Eğlenceli hikayesiyle izleyiciyi farklı bir maceraya davet edecek Müjdemi İsterim filminin başrolünde Ahmet Kural’a Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum eşlik edecek.

Ahmet Kural’ı komediye döndüren Müjdemi İsterim’de sete bir adım daha yaklaşıldı! 7

Çekimlerine çok yakında başlanacak olan filmin okuma provası gerçekleştirildi. Tüm oyuncuların bir araya geldiği provada kutlama amacıyla bir de pasta kesildi. Tüm ekibin keyfinin yerinde olduğu dikkatleri çekti. Ortam o kadar keyifliydi ki oyuncular kimi zaman gülme krizine girdi.

Müjdemi isterim filminin yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı üstlenirken, senaryosunu ise Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı birlikte kaleme alıyor. Gelecek sinema sezonunun en iddialı yerli yapımlarından biri olmaya hazırlanan, eğlenceli hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile öne çıkan Müjdemi İsterim, okuma provasını da gerçekleştirdikten sonra artık sete çıkacak.

Bu arada okuma provasında başarılı oyuncu İlker Aksum’un görüntüsü de dikkat çekiciydi. Uzun sakallarıyla çok farklı görünen oyuncunun yeni görüntüsünün Müjdemi İsterim filmi için mi olduğu bilinmiyor.