Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen Anneler Günü’nde dizideki annesini de unutmadı!..

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen Anneler Günü’nde dizideki annesini de unutmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde ‘Derin’ karakterini canlandıran Melis Sezen, başarılı performansıyla olduğu kadar Instagram paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Melis Sezen, Anneler Günü’nde sosyal medya hesabından annesi Nursel Sezen ile fotoğrafını paylaşarak, ‘Anneler Günün kutlu olsun dünyanın en güzel ruhu!” notunu düştü.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen Anneler Günü'nde dizideki annesini de unutmadı!.. 9

‘Sadakatsiz’de Cansu Dere ve Caner Cindoruk’la birlikte başrolde oynayan Melis Sezen dizide annesine hayat veren oyuncu Gözde Seda Altuner’in de anneler gününü unutmadı.

Oyuncu dizide annesi ‘Gönül’ karakterine hayat veren Gözde Seda Altuner ile bir pozunu instagramda paylaşıp, ‘Anneler Günün kutlu olsun, sen olmasan ben napardım, çok seviyorum’ yazdı.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen Anneler Günü'nde dizideki annesini de unutmadı!.. 10

Gözde Seda Altuner de Melis Sezen’in paylaşımına, ‘Doğursam bu kadar severdim’ notuyla cevap verdi. İkilinin karşılıklı paylaşımları dizinin fanlarını mest etti.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen Anneler Günü'nde dizideki annesini de unutmadı!.. 11

Sadakatsiz dizisi 3 bölüm sonra final yaparak izleyicisine veda edecek. Dizinin finali 2 sezondur hiç kaçırmadan takip eden izleyici tarafından merakla bekleniyor.

Melis Sezen, geçtiğimiz günlerde bir dergiye yaptığı açıklamada canlandırdığı ‘Derin’ karakteriyle kurduğu özel bağdan bahsetmişti. Güzel oyuncu, “Derin bana çok şey yaşattı ve çok fazla şey öğretti. Çok engebeli bir yolculuk Derin’inki.

Duyguları ve içgüdüleriyle hareket eden genç bir kadın. İnandığının peşinde koşarken kendini kaybediyor. Her an yaşayan, dönüşen Derin. Dönüşümlerin kadını. Kalbim her an onunla atıyor, çok seviyorum onu, benim için çok özel” ifadelerini kullanmıştı.