Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ahmet Kural’ın başı büyük dertte, gelişmeler Kural’ın çok aleyhine işliyor!

Ahmet Kural’ın başı büyük dertte, gelişmeler Kural’ın çok aleyhine işliyor!

tarafından ker_def

Sıla’yı darp ettiği iddiası ile ilgili medyada her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Kural’ın evinde yaşanan kavgayı duyan bir tanığın mesajı ortaya çıktı. Ayrıca, Kural’ın eziyet suçundan yargılanma ihtimalinin olduğu da konuşuluyor.

Ahmet Kural, yaptığı açıklama ile Sıla’dan özür dilemişti. Ancak iddiaların çoğunu da kabul etmemişti. Fakat gelişmeler Kural’ın aleyhine işliyor.

BİR TANIĞIN MESAJI

Ahmet Kural’ın şarkıcı Sıla’ya şiddet uyguladığı iddia edilen geceyle ilgili tanık yazışmaları ortaya çıktı.
Sabah/Günaydın’da yer alan habere göre; Ahmet Kural’ın şarkıcı Sıla’ya uyguladığı şiddet ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Tanıklardan birinin erkek arkadaşına attığı mesaj delil olarak savcılığa sunuldu. Tanığın erkek arkadaşına attığı mesajda, “Ahmet Kural bir kızı evinde dövüyor. Çok kötü dövüyor. Sesleri geliyor. Çok yakın” dediği ifade edildi.

EZİYET SUÇUNDAN YARGILANABİLİR…

Ahmet Kural'ın başı büyük dertte, gelişmeler Kural'ın çok aleyhine işliyor! 7

Avukat Hande Var, UçanKuş TV’de “Magazin Merkezi” programına konuk oldu. Avukat Var, Sıla’nın darp raporuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Kural’ın “eziyet suçu” ile yargılanma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirten Avukat Var, böyle bir durumda cezanın paraya çevrilemeyeceğini ve tutuklanma ihtimalinin artacağını dile getirdi.

Avukat Var, Sıla’ya iddia edildiği gibi 45 dakika boyunca şiddet uyguladığının kanıtlanması durumunda Ahmet Kural’ın 4 buçuk yıla yakın bir ceza alacağını dile getirdi.

Avukat Hande Var, şöyle devam etti: “Bu suçun içinde hakaret de var, başka şeyler de olabilir. Bu suçlar birleştirilip tek bir ceza verilmeyecektir, hakaret, darp ve varsa diğer suçlar ayrı ayrı cezalandırılıp birbirine eklenecektir.”