Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ahmet Kural’ın röportaj gününde Sıla’dan manidar paylaşım!

Ahmet Kural’ın röportaj gününde Sıla’dan manidar paylaşım!

tarafından ker_def

Darp ve tehdit iddiasının ardından magazin gündeminden düşmeyen Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu, 2019 yılında da gündem olmaya devam edeceklerini gösterdi. Ahmet Kural, Kasım ayında yaşanan bu olayların ardından ilk kez Günaydın gazetesine konuştu. Kural’ın Sıla’yı rahatsız edeceği bilinen sözlerinden sonra gözler ünlü şarkıcıya çevrilmişti.

Ahmet Kural’ın röportajının ardından Sıla’dan manidar bir paylaşım geldi. Sıla, paylaşımına “Astık iplere her şeylerimizi mis gibi. Hadi, bugün 1 Ocak 2019. Sakız gibiyiz, sakız. Derin bir nefes, derin bir oh” notunu yazdı.

Ahmet Kural'ın röportaj gününde Sıla'dan manidar paylaşım! 7

AHMET KURAL NE SÖYLEMİŞTİ?

Ahmet Kural, yaşadığı şoku şu sözlerle anlattı: “Bana deli gibi aşık olduğunu söyleyen kadının ayrılır ayrılmaz başka ilişkiye başladığını öğrendim. O öfke diye anlatılan şey, hayatımın en büyük acılarından biriydi. Aşık olduğum kişinin beni sevmediğini anladığım andı.”

Kendisini iyi hissettiğini belirten Kural, konuşmama kararı almıştı. Ancak bazı şeylerin bilinçli bir şekilde kişisel hesaplaşmaya döndüğünü gördüğü için röportajı kabul ettiğini belirtti.

Sessizliğinin yanlış anlaşılmasından endişe ettiğini belirten Kural, Sıla’ya gerçekten aşık olduğunu anlattı.

İlk ayrılıkları için Kural şu açıklamayı yaptı: “Aşk yetmedi bize. Birlikte olmak, kendimiz olmak yetemedi. Hayat görüşüm, arkadaşlarım, inandığım şeylerin bir anda kıymetsiz, anlamsız görüldüğünün farkına vardım. Aslında çok sevseniz de kültürel anlamda bir yol ayrımı başlar ya; o anda sizden ‘ben’ olmaktan vazgeçmeniz, başka biri olmanız beklenir. İşte yaşanan tam anlamıyla buydu. Ben de bunları hissetmeye başlayınca her iki taraf da üzülmeden ilişkiyi bitirmek istedim.”

Sıla’nın yeniden birlikte olmak isteyen kişi olduğuna vurgu yapan Ahmet Kural, bu duruma karşın şimdilerde kendisinin dayak atan, öfkesini kontrol edemeyen bir profil gibi gösterilmeye çalışıldığına dikkat çekti.

Sıla ile ikinci aşkları öncesinde aklındaki tek soru işaretini gidermek istediğini anlatan Ahmet Kural, ”
Benden sonra olan beni ilgilendirmez ama varsa böyle bir ilişkin, başlamayalım” diye sordum. “Hayır” cevabını alınca, çok mutlu oldum” dedi.

Yeniden başlayacak aşkın yalansız ve riyasız olmasının kendisi için çok önemli olduğuna değinen Kural, sonraki süreçte Sıla’nın aşkının gerçek olmadığını anladığını belirtti.

Sabah gazetesindeki röportajda darp iddiasının ortaya atıldığı olay günü ile ilgili bölüm ise aynen şöyle:

CANIMI ACITMAK İSTEMİŞ

– Gençoğlu “Olaydan beş dakika önce evlilik ve çocuktan konuşuyorduk. Nasıl oldu da bir anda bu duruma gelindi anlamadım” dedi. Olay sonrası Okan Can Yantır’ın adı geçmişti…

Bu cümle benim ifademde var. Detaylıca ve bütün gerçekliği ile anlattım olanları. Dikkat ederseniz, karşı taraf her şeyi söylüyor, her şeyi iddia ediyor ama bu tartışmanın neden çıktığını bir türlü söylemiyor. Sanki ben bir anda hiddetlenmişim, beş dakika önce güzel güzel konuşurken öfkemi kaybetmişim gibi sunuluyor. O mutfakta laf lafı açtı ve konu, ayrıldığımız döneme geldi. Evet güzel güzel konuşuyorduk. Ben aile kurmak istediğimi, hatta biraz önce de anne-babamın yanından geldiğimizi söyledim. Birkaç kere sorduğumda farklı cevaplar verdiği için yine sordum, “Ayrıldıktan sonra bu kişiyle bir ilişkin oldu mu?” diye. Bana “Evet, canını acıtmak için oldu” dedi. O öfke diye anlatılan şey aslında hayatım boyunca uğradığım en büyük hayal kırıklıklarından ve acılardan biriydi. Güvendiğin ve aşık olduğun kişinin seni gerçekten sevmediğini anladığım andı. Öncesi var mıydı, yok muydu sorgulamadım bile. Esas konu; bana deliler gibi aşık olduğunu söyleyen bir insanın, ayrılır ayrılmaz başka bir ilişkiye başlaması ve yeniden bir araya gelmeye başladığımızda bunu bilerek saklamasıydı. İnandığım aşkın karşılığının olmadığını anladım. Sonrasında ondan evden gitmesini istedim. Karşılıklı bir münakaşa yaşadık. Gerçekten birçok çiftin yaşadığı türden sert bir tartışma…

– Gerçekten o gece Gençoğlu’nun iddia ettiği gibi mi yaşandı?

Şunu çok büyük açık yüreklilikle ve net olarak söylüyorum ki, ben kimseyi darp etmedim. Hep aynı şeyi söyledim; karşılıklı bir münakaşa oldu. Bunu bile öyle bir hale getirdiler ki; ‘Evet, darbı kabul etti, açık açık söyledi, hatta özür bile diledi’ diye. Benim her zaman doğruyu söyleyecek cesaretim vardır. Ben, sevgi dolu, güzel bir ailede büyüdüm. İlişkilerini uluorta konuşmaktan rahatsız olan biri olarak, bu şekilde anılmaktan çok rahatsız oldum. “Ne olursa olsun, böyle bir olayın bir tarafı olduğum için, başta Sıla olmak üzere tüm kadınlardan özür diliyorum” dedim. Böyle bir olayla anıldığım, böyle bir olayın tarafı olduğum için özür diledim. Bu çok insani ve normal bir şey. Kadına şiddet gibi bir konu ile adımın anılmasından üzgün olduğumu belirttim.”