Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinden sonra patlama sırası Çöp Adam dizisine geldi!

Yalı Çapkını dizisinden sonra patlama sırası Çöp Adam dizisine geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Star TV ekranında her yeni bölümde izleyicileri daha da şaşırtan Çöp Adam dizisi, beğeni toplamaya devam ediyor. Dizinin reytingleri de gayet iyi gelmeye devam ediyor. 4. bölümü ile AB grubunda ikincilik elde etmek ve tüm kategorilerde ortalamanın çok üzerinde reytingler almak hiç de kolay bir şey değil.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı ve farklı konsepti ile ilgi gören Çöp Adam dizisinin bu reyting başarısının her yeni bölümde artarak devam etmesi de çok olumlu bir izlenim veriyor. Dizinin sert başlayan ama sonrasında duygusal sahneleriyle de izleyicilere farklı bir atmosfer yaşatan bir yönü var.

Özellikle Tamer ve Peri karakterleri arasındaki diyaloglar ile duygu geçişlerinde izleyicilerin fazlasıyla etkilenmesi oyunculuk başarısı olarak gözüküyor. Hem senaryo hem de oyunculuk başarıları sonucunda da 6’lı oranlara kadar çıkan reytingler ile birlikte Çöp Adam dizisi Star TV için çok kıymetli bir yapım haline geldi.

Çarşamba akşamları Kuruluş Osman dizisinin baskın olduğu bir gün olmasına ve birbirinden farklı dizilerin yayınlanmasına rağmen Çöp Adam, gayet iyi performanslar ortaya koyuyor.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu hayranları birlikte çok fazla sahnelerinin olmasıyla da öne çıkıyor. Dizi hayranları zaten böyle bir başrol çifti arıyordu ve Çöp Adam dizisi de onlara bunu sunmuş oldu.

Bir izleyici diyor ki: “Başrollerin başrol gibi diyalogları var. Dizinin en güzel tarafı kendileri için izlediğimiz dizide gerçekten çok sahnelerinin olması. Peri ve Tamer sahneleri insanın içini ısıtıyor.”

Yalı Çapkını dizisi ile sezonun en büyük çıkışını sergileyen Star TV, bu sefer de Çöp Adam dizisini izleyicilere beğendirerek ikinci büyük başarıyı da yakalamış gözüküyor.