Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde ayrılık mı var? Sezon finali tanıtımı izleyicileri şok etti!

Kardeşlerim dizisinde ayrılık mı var? Sezon finali tanıtımı izleyicileri şok etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her cumartesi akşamı ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kardeşlerim dizisi 18. bölümüyle sezona veda etmeye hazırlanıyor. Ancak görünen o ki dizinin finali bomba gibi olacak.

Sezona sessizce başlayan ve ilerleyen bölümlerde ekranların en iddialı dizilerinden birine dönüşen Kardeşlerim dizisi cumartesi akşamı yayınlanacak 18. bölümle veda edecek. Anne ve babalarını talihsiz kazalar sonucu kaybeden dört kardeşin hayat mücadelesini anlatan dizinin final bölümü fragmanı yayınlandı.

Kardeşlerim dizisinin geçen cumartesi akşamı yayınlanan 17. bölümün son sahnesinde tiyatro oyunu sırasında Tolga’nın sahte silah yerine gerçek silah koyması sonrasında Orhan bu durumu öğrendi.

Ömer, sahte sandığı silahı rol gereği Doruk’un üzerine çevirdi. Ömer tam tetiğe bakmak üzereyken Orhan araya girdi ve mermi de Orhan’a isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Orhan, herkesi şaşkına çevirdi.

Yeni bölümün tanıtımında Kadir’in, yengesi ve kuzenlerine “Bundan sonra siz de bana emanetsiniz” demesi akıllara şu soruyu getirdi: “Orhan öldü mü?” Dizinin en merhametli karakterlerinden biri olan Orhan’ın ölmesi, onu canlandıran Cüneyt Mete’nin de diziden ayrılması demek. Bu da izleyicileri çok üzecek bir gelişme olur.

Fragmanda Kadir’in polisler tarafından gözaltına alınması da Ömer’in işlediği suçu Kadir’in üstlendiğini anlıyoruz.

Cumartesi akşamı yayınlanacak 18. bölümüyle veda edecek olan Kardeşlerim dizisinin sezon finali sürükleyici sahnelerle ve büyük soru işaretleriyle sezon finali yapacak.